Dengang min mor forsøgte at smugle en penis ind i Abu Dhabi...

Status på livet i DK og en diller i natten…

Holy shit, what a week. På den gode måde altså… Og den er ikke slut endnu og thank God for det. Det kommer jeg tilbage til.

Status. Vi bor stadig hos min mor på Østerbro i en 3 værelses lejlighed. Det er hyggeligt og pænt presset på samme tid. Mest hyggeligt.

I mandags startede min søn på 7 i skole. Han har ikke gået i en dansk skole før. Han startede sin skolegang på en stor britisk skole i Abu Dhabi med 8 spor, morgensang, uniform og kæft, trit og retning. På godt og ondt. Mest godt. Vi var skide glade for skolen og hell yes motherfucker til uniformen. Så fedt altså. Jeg er MAX tilhænger af skoleuniformen. Det vil jeg ikke dvæle (for meget) ved. Jeg ved, at der ikke er stemning for uniformer i DK og fred være med det. Men hvorfor ikke mon ikke?

arthur første skoledag

Nå, men han har bare klaret det pisse flot, og hver morgen har vi haft en lille forhandling om, hvornår vi måtte hente ham fra Fritten. Han vil blive til det sidste, og det er sgu et godt tegn. Alt er gået over al forventning, og han har allerede fået mange venner der bor lige i nærheden. Ja, det er jo the sweet thing ved at vælge en folkeskole frem for en privat international skole, som vi først havde besluttet os for. Vi ombestemte os dog i sidste øjeblik, og valgte altså folkeskolen pga. nærmiljøet, som vi havde savnet så meget i Abu Dhabi, hvor Arthurs skole lå (hold fast) 45 min. kørsel fra vores hjem. Skolen var fantastisk, men køreturen var noget lort.

Det var Arthur. Han er afsat og alt er godt!

Så er der Herman, den lille fis af en 4-årig. Mit hjerte smelter sgu HVER dag over hvor cute han er. Han skal selvfølgelig i børnehave, og vi har valgt en fed udflytterbørnehave hvor han starter efter påske. Alt er godt.

Så er der parforholdet. Det har der jo ikke været specielt meget af i denne uge. Jeg sover på en luftmadras og Lasse sover i en seng med ungerne. Det er en fordeling ungerne har valgt. De er glade for deres far. Jeg klager ikke.

Meeeen, en weekend i parforholdets tegn var tiltrængt. Og det er netop det vi er midt i lige nu og her. Yes baby!

I går hentede vi min papfar af en crazy neurokirurg i lufthavnen, hvor han havde været i Norges land og undervise. Og her sagde vi farvel til ungerne, som sammen med mormor og neurokirurgen kørte i sommerhus. HELL YES! Freeeeeeedom. Jeg elsker mine børn, bevares, men jeg elsker sgu også en stund uden dem.

Mens ungerne drønede i sommerhus, drønede Lasse og jeg i Park bio, Østerbros eneste og hyggeligste biograf, og så Flaskepost fra P. Den var god, men ikke fantastisk. Jeg giver den 4 stjerner ud a 6. Efter bif gik vi ned på vores stamsted PIXIE, som er Østerbros café numero uno. Kærlighed, hygge, god musik, drinks og backgammon. Hvis I ikke har været der, så smut forbi næste gang du er på Østerbro.

Da vi gik hjem ved 2 tiden i nat, mødte vi denne cykel som kastede en diller ud i natten 🙂 Ret konservativ citybike. Vi er ikke ude i en Østerbro hipster cykel, men jeg er tosset med sadlen. Den er flot og spændstig og lige til at bestige. Og så kaster den frække håndtegn.

cykeldiller

 

I dag har vi sovet længe. Altså ikke jeg-er-teenager-og-sover til kl. 16-længe. Men jeg-er-åbentbart-blevet-så-fucking-gammel-at-jeg-vågner-allerede-kl. 8-når-jeg-endelig-har-muligheden-for-at-sove-længe-for-helvede-altså. Men dejligt at vågne og kunne bruge en halv time på lokummet uden forstyrrelser og helt til begge mine ben sov. Og dejligt at kunne spise morgenmad i ro sammen med min mand. Optur!

Og så gik vi ellers ud i vores elskede København. Gik og gik. Forbi loppemarkedet på Remisen på Østerbro, videre ned ad Esplanaden, forbi skuespillerhuset, gennem dejlige Christianshavn og endte tilsidst ude på Papirøen, hvor vi spiste lækker street food. Vidste I, at man kan få de bedste fritter på Papirøen? Nammanam.

Bådbussen retur til skuespillerhuset, hvor vi lige fik varmen og derefter hjem til Østerbro igen. Det var lige 15 km. gåtur og 25000 skridt. Hånd i hånd og uden unger. Jeg er fan!

Det har været en god uge, og den er heldigvis ikke slut endnu. Om lidt cykler vi på restaurant OTTO, og jeg glæder mig til endnu en aften med min mand. Luksus.

Og i morgen kan vi sove længe igen. Dobbelt luksus.

 

København er smuk. En weekend uden børn er lækker. Livet er sgu godt. Pik Pik og hurra!

Jeg håber, at alle børneforældre har mulighed for at sende ungerne på weekend og bare nyde hinandens selskab. Bare en gang i mellem… Det er for os en kæmpe kærligheds-indsprøjtning. Hvad tænker I om det?

 

Møs fra hausfrauen og tak fordi du læste med. Det gør mig så glad! TAK ❤️


I kan følge mig på facebook, bloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

 

 

 

2 Mega lækre kommentarer

 • Stinne

  Min knægt ville elske uniform i folkeskolen. Men tror tøsen ville blive svært utilfreds… Der er jo streetkreditten at tænke på 😉
  Med 4 unger, er det sjældent at vi har aleneweekender, men vi efterspørger det nu heller ikke. De sover nemlig længe alle 4 😉

  Nyd det! God påske

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   4 unger, sejt! Og endnu mere sejt at de sover længe. Dem har du opdraget godt 🙂 Mht. uniform, så har det været den bedste oplevelse. Og netop pga. uniformen, så man børnenes ‘indre’ og mange forskelligheder. Og så var det nemt om morgenen 🙂 Dem vi kender, som har ældre børn, tog også uniformen til sig, og lærte at elske den. Husker selv, hvor meget energi jeg brugte på at beslutte tøj om morgenen, og hvor mange konflikter jeg havde med mine forældre. Jeg ville ha’ stor-elsket uniformen som barn, det er jeg sikker på 🙂 Tak for din kommentar og rigtig dejlig påske til dig også Stinne.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dengang min mor forsøgte at smugle en penis ind i Abu Dhabi...