Fuck. Vi skal på skiferie for første gang.

Tør og kløende hovedbund? Endelig har jeg fundet noget der virker!

Ja, det er ikke ligefrem et sexet emne, men nu er jeg jo heller ikke ligefrem kendt for at være den blogger, der tager fat i de mest sexede emner vel? 🙂

Jeg har i alt den tid, jeg kan huske tilbage døjet med en træls hovedbund, som i sær om vinteren har voldet mig en del problemer. Den er tør og kløende, og når jeg klør igen, bliver den naturligvis endnu værre. Jeg har prøvet alt shampoo mod tør hovedbund. Ok, det er løgn, men jeg har prøvet meget, og intet har virket på mig. Jeg har været til lægen med min fucked up hovedbund et par gange, og han siger, at det er helt normalt at have en lidt problematisk hovedbund, når det bliver koldt. Han har givet mig nogle forskellige receptpligtige shampooer gennem tiden, men de har fucket mit hår helt op, så nej tak til dem.

For nylig læste jeg på Dortes blog, at hun anbefalede shampoo med Tea Tree Oil, og da jeg stoler ret meget på hende, tænkte jeg at jeg straks måtte prøve at købe en shampoo med dette magiske Tea Tree Oil.

Det er nu ca. en måned siden, and guess what? Min hovedbund har aldrig haft det bedre. Intet pis. Det virker fandme.

Derfor ser jeg det selvfølgelig som min pligt, som den kæmpestore og kendte blogger jeg nu er, at anbefale dette hårplejesæt.

tea-tree-oil-shampoo - voxtrup

Og ja, jeg tjener en lille smule, hvis I køber igennem mit link, men det er nu ikke derfor, jeg anbefaler produkterne. Jeg er faktisk bare helt oppe at køre over, at jeg ENDELIG har fundet noget der virker på min latterlige hovedbund. De tre produkter I ser her koster tilsammen 299,-, så der er altså ikke tale om dyre produkter, hvilket jeg har ret meget optur over.

I bestemmer selv om I vil prøve produkterne, sende min anbefaling videre eller bare smide mit indlæg skraldespanden. Up to you guys. 🙂 Men hvis I ligesom mig døjer med en træls hovedbund, så giv dem da lige et forsøg.

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

2 Mega lækre kommentarer

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fuck. Vi skal på skiferie for første gang.