Min 5 årige søn gik hjemmefra i går nat 😔

Tyndskid på trøjen kinda day 😬

Jeg var simpelthen til eksamen i morges. Hvis jeg fortæller, at jeg ikke har været til eksamen siden 12 tals skalaen trådte i kraft, giver det nok et meget godt billede af, at jeg ikke har siddet ved det grønne bord de sidste 100 år.

Da jeg vågner, er jeg egentlig ikke det mindste nervøs. Jeg føler jeg har nogenlunde styr på pensum, så der er jo vitterligt ikke noget at være nervøs over. Alligevel får jeg tyndskid bare ved ordet EKSAMEN. Måske har det noget med denne oplevelse at gøre?

Det er virkelig skørt, men min mave er åbentbart en sart lille størrelse, og da jeg bogstaveligt talt står med det ene ben ude ad døren, fortæller den mig, at den lige skal af med den sidste ladning inden afgang. Ok så.
Alt forløber fint, og jeg får skudt med spredehagl, tørret måsen og får mine bukser på. Først da jeg står og vasker hænder, ser jeg klatten på mit ærme.

Det ligner chokolade og jeg snuser instinktivt til det. Snuser igen kraftigt heeeeelt ned i lungerne. Snuuuuuuuuus… shiiiiiiiiit… det er fandme lort. LORT!

Tyndskid

Har jeg seriøst lige skidt på mit ærme? Det er jo så sygt klamt! Jeg prøver febrilsk at tørre det væk med et stykke lokumspapir, men jeg får ligesom bare tværet det ned i ribben. Pis, for satan og pik. Jeg burde så meget skifte trøje, men jeg har allerede jakke på, og SKAL død og pine ud ad døren nuuuuu… Fuck Fuck Fuck. Jeg stikker desperat hele ærmet ind under vandhanen og får med et stykke vat gnubbet lorten af ribben. Sådan nogenlunde i det hvert fald.

Med vådt (lorte)ærme, drøner jeg afsted og når frem til eksamen i tide. Phew.
Shit, en klam lortemorgen. Bogstaveligt talt. Ej, det er jo sygt klamt at tyndskide på ens ærme. Helt seriøst. Jeg er en velvoksen kvinde på 36. Jesus altså. Hvordan kan det overhovedet ske?

Det er egentlig meningen, at jeg vil tage direkte fra min eksamen til en forpræmiere på en ny dansk film, TRE TING, men tanken om at mit lorteærme potentielt skal være i selskab med Nikolaj Coster-Waldau, får mig alligevel til at tage hjem og skifte tøj. Det er jeg sikker på, at I nok forstår ikke? 💩

Og så kom han ikke engang. Altså Nikolaj Coster-Waldau. Han var nemlig blevet hastekaldt til London (noget med Game Of Thrones, tsk…) men er sikker på at Birgitte Hjort Sørensen og Lærke Winther satte pris på at jeg havde skiftet trøje. Trods alt. 😏

PS: Jeg fik 12 ✌🏻

Tre ting Voxtrup

Fra højre: Jacob Ulrik Lohmann, Birgitte Hjort Sørensen, Miiiiig, Lærke Winther og instruktør Jens Dahl

 

TRE TING kan i øvrigt varmt anbefales. 🙂 I kan se traileren for TRE TING lige her:

 

Nå, ikke mere lortesnak fra mig 🙂

Ciao  ❤️


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

 

7 Mega lækre kommentarer

 • Tillykke med 12
  næste gang så brug opvaskemiddel 😉jeg får også tyndmave af eksamener.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anette. Det skal jeg huske til næste gang. Hvis der bliver en næste gang 🙂 🙂 Hahahaha…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helst et uden farve i….
   koldt vand først, så varmt og opvaskemiddel..
   Også godt på spejderlejr 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Ha ha ha hvor er det sjovt! Og synd. Og noget jeg har prøvet men aldrig skrevet om. Eller sagt højt. Ha ha ha 😂 Tak for en god dag glæder mig til mere Voxtrup i morgen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej May. Glad for at jeg ikke er den eneste der har prøvet det 🙂 Tak for sidst smukke (og fotogene) menneske <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er simpekthen lige fra den ene yderlighed til den anden! Er det Birgitte Hjort S., der har æren af at blive omfavnet af det famøse ærme? Respekt for din ærlighed! ❤️ Jeg har engang vandret rundt på arbejde med lokumspapir hængende ud af bukserne. Siger det bare. Ikke mit stolteste øjeblik da den kendsgerning gik op for mig!….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Maude. Hahahahaha… det er sjovt 🙂 Jeg var altså hjemme og skifte trøje. Trods alt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min 5 årige søn gik hjemmefra i går nat 😔