Ugens 10 grin #4

Tyndskid, racermave, mylderbæ, diarré, tynd mave…

Må på forhånd advare om ubehagelige billeder, der muligvis kommer til at opstå i dit hoved ved følgende læsning.

I øjeblikket er der en fæl epidemi i omløb. En tyndskids-epidemi, som varer i virkelig mange dage. Det er noget lort, bogstaveligt talt, og jeg har virkelig frygtet at den skulle ramme mig.

Og i lørdags skete det. Havde været til et møde i byen, og på vej hjem, måtte jeg simpelthen stoppe ved en cafe og låne deres toilet. Kunne umuligt ha’ holdt mig de sidste 10 min hjem. Tyndskid med 120 i timen. Fuck altså. Hvis jeg dog for helvede bare havde haft et barn med, som jeg kunne ha’ givet skylden for tiden jeg optog toilettet, og den ubehagelige lugt jeg efterlod lokummet med. Hvor er de børn, når man virkelig har brug for dem? Jeg besøger i øvrigt ALDIG den cafe igen.

Hvis I har læst med her på domænet i længere tid, ved I hvordan jeg har det med offentlige toiletter. Det er generelt ikke nogle jeg arbejder med og ynder at besøge. De seneste 9 år har jeg dog alligevel opholdt mig utroligt meget på diverse offentlige lokummer. Tak børn, som altid skal skide i tide og utide. Ja, det virker sgu nærmest som om, de har en konkurrence kørende som gælder om, at de skal besøge så mange offentlige toiletter i deres liv som overhovedet muligt. Jeg fucking hader det.

Nå, men godt hjemme på matriklen fortsatte festen, og jeg måtte melde afbud til den fest jeg skulle have været til. Virkelig dårlig stil at melde afbud 2 timer før festen skulle starte, men også virkelig dårlig stil at møde op med racermave og en risiko for at smitte alle med den frygtede tyndskids-epidemi.

Fyldte mig derefter med Duolac og sov i 11 timer.

Vågnede og slog en prut, hvilket er en virkelig god ting, når man 12 timer forinden ikke ville have været i stand til at prutte uden gevinst, hvis I forstår. Og siden da har jeg været ret meget på toppen med fast afføring og højt humør. Halleluja.

Nana – Epidemi (eller hvad det nu var, der udløste herlighederne) 1-0.

Har I været ramt af tyndskids-epidemien for så har I virkelig min varmeste medfølelse. Det var egentlig bare det jeg ville sige.

OG…

Så vil jeg i øvrigt gerne spørge jer om noget. 🙂

Kært barn, mange navne, men hvad kalder I det?

View Results

Lort, tyndskid, diarre, racermave

Og beklager at dette indlæg ikke var super kønt. Livet er sgu ikke kun lutter lagkage. Det er også en stor portion lort.

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

7 Mega lækre kommentarer

 • Male toilettet. 🙂
  Vi har været ramt hårdt af dejlig let afføring om morgenen og sådan set hele formiddagen frem end til vi fik hjælp til at få konstateret mange forskellige tarm-lidelser. Vi har dog været glade for at bruge https://gutshop.dk/.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg gik på efterskole havde vi en tysker til tysklærer, og når vi spurgte i timerne om vi måtte gå på toilettet spurgte hun altid: Hast Du mylderbæ? Hvorpå jeg bare smilede og skyndte mig ud af rummet, fordi jeg ik anede hvad hun mente. Det gik først op for mig flere år senere at det var et dansk ord og ikke en eller anden mystisk tysk sygdom hun spurgte til. Men ja siden der har jeg altid kaldt det mylderbæ 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej rijaH. Hahahahaha… Det er fandme sjovt. Men helt ærligt… Det er da et MEGA upassende spørgsmål. 🙂 Mylderbæ er i øvrigt et genialt ord. Gad vide hvad de kalder det på tysk?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Racer røv💩

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lena. Det er et super klamt, men meget sigende ord, hahaha…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Kjeldgaard

  Nogen gange kalder vi det pistol-skid

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Heidi. HAHAHAHAHA… Jeg dør. Shit, det er et godt udtryk. Tak for det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ugens 10 grin #4