Er det kun min 8 årige dreng der...

Ude at køre med de skøre 🙈

img_3977

Vi er på vej til Hirtshals. Det er virkelig verdens længste tur fra København, og vi har været MEGET tidligt oppe. Som i kl. 5 i morges (nat?)

Børnene har spurgt sådan cirka en million gange, hvornår vi er der, I ved på den der hvoooooornåååååår er vi deeeeeeeer-måde, som jeg tydeligt kan huske, jeg selv brugte flittigt da jeg var barn. Og som mine forældre var ved at gå amok over. Jeg forstår dem nu.

Alligevel er det ret hyggeligt at være på roadtrip, og vi har hørt høj musik og spist madpakker. Vi har selvfølgelig også besøgt et par motorvejslokummer, og det er jo altid en sand fornøjelse. 🚽🚽🚽

Og så har Ungerne været i spørgehumør og af de mest interessante kan jeg nævne:

Mor, havde jeg er mor da jeg blev født? 😳

Mor, taler Markus og Martinus Spandex? (spansk) 🙈

Mor, taler de jysk?

Mor, kan vi lige tage i Fårup Sommerland nu når vi alligevel er i Jylland? 😉 Bare lige en halv time? Børn og tidsfornemmelser altså 😂

Mor, er Medina en pige eller en dame? Eller en mand?

Det er ikke kedeligt. 🙂

Vi er heldigvis snart ved at være ved færgen, som skal sejle os til Kristiansand og Dyreparken, hvor vi skal bo i to nætter. Børnene glæder sig helt vildt meget, men jeg må sige, at jeg glæder mig på næsten på samme niveau. Vi skal besøge Hakkebakkeskoven, Kardemommeby og Kaptajn Sabeltands by. Der er også åbnet et stort vandland, så mon ikke vi også skal en tur i det? 🙂 Det bliver så mega fedt!

Og nu har Arthur lige spurgt hvad en nymfoman er, så vi siger bare farvel og tak og på gensyn i Norge. 🙈

Ohøj  ❤️


HUSK AT…

-jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling 🙂

-I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

2 Mega lækre kommentarer

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Er det kun min 8 årige dreng der...