Sig mig, skider du for åben dør?

UFRIVILLIG massage-prut…

massageprut

Jeg ligger på en briks iført alt for små engangstrusser. I ved, dem der er lavet af det samme som netstrømper, og som ligger i verdens mindste plastikpose. Er I med?

Nogle gange er man heldig at få de såkaldte engangshotpants, men så heldig er jeg desværre ikke denne dag. Jeg er blevet tildelt g-strengen, og jeg har ikke praktiseret så lidt stof på mine nedre regioner, siden jeg var i starten af 20’erne.

Men her ligger jeg altså!

På massagebriksen…

KUN iført disse nærmest ikke eksisterende trusser.

Jeg ligger på maven med hovedet nede i et håndklædebeklædt hul. Der dufter skønt af diverse massageolier og duftlys, og tonerne fra “The Best of the ultimate relaxation music EVER” fylder det lille lokale.

Trods meget små trusser formår jeg at slappe helt af, da massøsen begynder min behandling.

Det er skønt. Det er fantastisk. Jeg er helt afslappet. Jeg er i den syvende himmel.

MEN…

For fanden i helvede, så sker det…

Jeg skal prutte!

Åh, fuck! Why? Why now!?

Jeg ligger der på briksen på et 5 stjernet hotel og skal fucking prutte noget så forfærdeligt.

Jeg kniber balderne sammen rigtig hårdt…. Kniiiiib for satan! Det er virkelig svært med den g-streng mellem mine balder. Nærmest umuligt.

Jeg er fanget på briksen!

Jeg kan ikke komme væk. Jeg tænker KUN på at komme væk. Jeg tænker kun på prutten.

Der er NO WAY IN HELL, at jeg kan komme af med luften her på briksen, uden at overdøve alle samtlige tonearter fra “the best of the Ultimate relaxation music EVER“!

UMULIGT!

Jeg kniber fortsat som en sindssyg, mens jeg bider mig i kinden. Jeg spænder i hele kroppen, og nu kommer spørgsmålet så. “Madame, do you want me to take a short break, so you can go to the toilet?” Spørger massøsen med sin helt milde røst.

Shit, det er pinligt det her!

Yes please, I actually really need to pee” får jeg visket gennem mine sammenbidte tænder. Som om jeg skal pee! Men det går jo ligesom ikke at sige “I really need to fart“!

Jeg kommer på benene og ifører mig badekåben og så sker det…

Den første prut slipper ud gennem mine sammenpressede balder. Sniger sig snedigt forbi g-strengen og ud i badekåben, som desværre slet ikke virker lydisolerende. Shit! Og så næste prut… Prut prut prut…. de kommer på stribe… Som små perler på en snor…. og så når jeg endelig toilettet. ENDELIG!

Jeg er lettet og samtidig sygt pinlig over at ha’ slået ikke bare én, men flere prutter meget tæt på meget lille massøse i et meget lille lokale som, til min store lettelse, heldigvis stadig lugter af olier og duftløs da jeg vender tilbage fra toilettet.

Jeg lægger mig atter op på briksen og kan nu helt afslappet nyde resten af massagen helt uden luft i maven. Kæmpe lettelse.

Massøsen får selvfølgelig ekstra mange drikkepenge denne dag, og et indforstået blik som hun gerne skulle tolke som “Hvad der lige er sket i dette meget lille lokale, BLIVER i dette meget lille lokale, og i øvrigt undskyld fordi jeg pruttede i en radius af en meter fra dig og derefter efterlod dig med lugten.”
Tror I hun forstod det, eller har hun lavet en pinlig prutte-note i min journal?

 

Hvornår har I sidst slået en ufrivillig prut? Hit me 🙂

Ps: Det her med massage på 5 stjernede hoteller, er altså ikke hverdagskost for mig. Bare så vi lige får det på det rene 🙂

 

Møs fra hausfrauen og tak fordi du læste med. Det gør mig så glad! TAK ❤️


I kan følge mig på facebook, bloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

Annonce

Køb hængekøjer til 2 personer på denhaengekoje.dk

15 Mega lækre kommentarer

 • Nadja

  Jeg faldt i går over din blog og sidder nu og læser alle indlæg 😀 Hvis det her indlæg lægger tonen for bloggen er jeg allerede kæmpe fan 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Nadja. WOW. ALLE indlæg? Det er en noget blandet landhandel jeg skriver om 🙂 Jeg går ret meget op og ned i tempo. Nogle indlæg er jeg sgu lige ved selv at falde i søvn over, hahahaha… Andre griner jeg stadig over. Den ufrivillige prut er en af dem, men det er måske også mere mindet om den virkelig uheldige episode. Fuck, det var ikke et af mine mest stolte øjeblikke. Tak fordi du læser med, og lad mig lige vide, om du nåede at komme alle mine indlæg igennem uden at gå kold 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidst jeg ufrivilligt pruttede var i morges…Hjemme hos ham den nye, søde fyr I ved… Under dynen.. Håber virkelig ikke han var vågen! Derhjemme er de bare lydløse, men de skal selvfølgelig lave smældlyde når man er hos ham, det er klart! omg …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hahahahaha, kan lige se det for mig 🙂 Så er det noget med en helt langsom udluftning, så han ikke vågner af kæmpe stank 🙂 Tak for din kommentar og tillykke med din søde nye fyr.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg er lærer. OG HVIS DER ER NOGET DER ER UFEDT, SÅ ER DET EN PRUT OPPE VED TAVLEN….
  Jeg siger det bare.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hahahahaha, det er sjovt! Eller? Jeg ser det tydeligt for mig :-):-) Tak for din kommentar Henriette 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hellepellepaulsen

  Åh Nana elsker dine historier… Og kender det kun alt for godt med de der fucking serie prutter.

  Det sker gerne for mig på kontoret og gerne lige inden jeg når døren… Og så står man der og laver underlige klukke lyde med munden – ja for så tror folk da slet ikke at man går og fiser –

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hahahaha… Fantastisk Helle 🙂 Ja, så bryder man pludselig ud i sang, eller forsøger sig som human beat-boxer. Som om der NOGENSINDE er nogen der er hoppet på den. ALLE ved jo, at man prøver at overdøve en omgang serie-prutter… Så sjovt altså. Tak for din kommentar og god dag 🙂 Fnis

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Gillett

  Hahaha!
  Tak for en fantastisk historie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Tak for din kommentar Mathilde 🙂 Og prut prut..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk. Gengælds prut

  Hahaha fuck hvor jeg elsker din humør 😀

  Da jeg var tjener, og nogen gæster var irriterende, lavede jeg gerne en siver når jeg kom forbi bordet…. Så kunne de fandme lære det,,,, eller noget? – Set i bakspejlet en rimelig weird handling

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde Gillett

   Hahahha!! Hvor fedt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hahahaha, genialt! Det er god humor. Lidt weird handling, ja, men mega sjovt. Ønsker du mælk, sukker eller prut i din kaffe? Tak for din kommentar Frk. Gengælds prut 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haaahaha, er selv tjener, så jeg forstår virkelig godt lysten til at gøre det! Haha 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Fnis, det er sjovt 🙂 Tør du?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sig mig, skider du for åben dør?