Jeg troede sådan set, at vi var venner!?

Uge-rapporten #3 Om bumser, diller-bingo og livet som græsenke.

I denne tredje uge af 2017 har jeg:

-Været græsenke. Hele ugen. Fuuuuuck… Jakkesættet tog til det store udland søndag morgen, og hvis jeg ikke var så PISSE heldig at have mine søde hjælpsomme forældre i nærheden, var jeg sgu nok hoppet i havet. Det er gået fint, men hvor er det dejligt at han er hjemme igen.

-Set hele 2. sæson af SKAM (igen igen), og jeg får stadig kuldegysninger og åndedrætsbesvær når William er på skærmen. Troede ellers, at jeg var kommet videre. I guess not.

-Inden ovenståede, panikket over at SKAM ikke var tilgængeligt på NRK. OMG. Jeg troede vi var venner. Altså Danmark og NRK. Det skrev jeg lidt om i dette indlæg. En sød læser sendte mig dette link, og jeg overvejer at finde frem til HideMyAss.com (gotta love the name), så jeg fortsat kan se SKAM på NRK.

-Shoppet de fedeste læder-sneaks fra Mads Nørgaard. Gotta love the SALE.

-Haft verdens største bums i panden. Faktisk har man i denne uge sagtens kunnet tale til mig i flertal uden jeg var blevet fonærmet. Troede sgu nærmest, at jeg var ved at blive til en enhjørning. Jesus altså. Den er væk nu, men nu er der kommet en på hagen. Pik.

bums

 

-Været til det hyggeligste event, som jeg var blevet inviteret til af Santa Maria. Ja, de der krydderier you know. De går til kamp mod kedelige hverdagsretter og jeg går gerne til kamp med dem. I kan læse mere om deres mission her: No more boring meals. Jeg fik lavet nogle sindssygt lækre spicy deller, selvom Cecilie, som var min kokke-partner in crime, var noget nervøs over min lemfældige omgang med krydderierne. Hun måtte dog sande, at de blev ret gode. Hun syntes i øvrigt jeg var syg i hovedet (hendes ord) i et køkken. Vælger at tage det som et kompliment.

nana-og-ceciliesanta-maria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Spist en hel del flødeboller. Og Toblerone. Med de helt rigtige gamle trekanter. Ja, de har jo lavet om på dem. Det er noget rod. Hvorfor dog lave om på noget så perfekt?

toblerone

 

-Sovet alt for lidt (Blame the kids… ej, det er løgn, for de har faktisk sovet som engle. Jeg må nok give SKAM skylden. Og forældrefesten)

-Set X-factor, og blevet så skuffet over at Mads ikke fik en stol. Han var klart min favorit. Skulle han ikke ha’ haft en stol, eller er det bare mig?

-Lavet de lækreste kyllingedeller. Hakket kylling, løg, æg, kokosmælk, mel, spidskommen, salt, peber og en pose SATAY. BUM. Så lækkert alternativ til de klassiske deller. Prøv det!

frikadelle

 

-Været til forældrefest. Og jep, vi spillede diller-bingo og drak shots. Og Lasse lavede ormen. Den fest fortjener sgu sit helt eget skriv. Stay tuned.

dillerbingo

 

Det var det. Altså et lille udpluk af ugens gerninger. 🙂

Med denne lille video, som jeg har set en del gange de sidste par dage, vil jeg sige tak for denne tredje uge af 2017, og ønske en ny velkommen.

 

Tak fordi I læser med 🙂 🙂

Ciao amigos 💋


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

 

2 Mega lækre kommentarer

 • Jeg er sikker på, det er en kompliment! Jeg er desuden og giga spiskommen fan – vi havde det ikke i barndomshjemmet, da far mente det smagte af sure tæer – ligesom hvidløg. Så meget et ynkeligt (men velsmagende) teenoprør, at have det på lager altid i sit voksenliv :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej A. Jeg er tosset med dit spidskommen-teenageoprør 🙂 Jeg er også tosset med det. Det samme med hvidløg. Knus Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg troede sådan set, at vi var venner!?