Jeg sætter en kæp i hamsterhjulet!

Uge-rapporten #4 Om afsked med mit job, hjemløse og pølser.

I denne 4. uge af 2017 har jeg forsøgt at lave så lidt som muligt. Det er gået overraskende godt.

Har dog alligevel:

-Fået set sidste afsnit af Westworld (TV-serie på HBO, red.). Og skal nu vente helt til engang i 2018 for at 2. sæson kommer. Det er lidt noget lort. Hvis I ikke har set første sæson, kan jeg varmt anbefale den. Fed fed serie. Se traileren her 🙂

 

-Købt en grovbolle og en kop kaffe til en hjemløs. Han sad der foran lagkagehuset og frøs. Han ville måske hellere ha’ haft de 39 kr, men nu fik han altså kaffe og en grovbolle med smør.

-Holdt afsked med mit arbejde, selvom jeg først har sidste dag tirsdag. De havde købt en stor kage og champagne og ovenikøbet købt en fin gave til mig. Det var sgu sødt af dem <3 Kommer til at savne mine fantastiske kollegaer virkelig meget.

img_1050

 

-Skrevet et indlæg, hvor jeg fortæller lidt om hvorfor, jeg har valgt at sige mit job op. Det kan du læse her 🙂 Og tak for alle kommentarerne. De varmer SÅ meget.

-Haft besøg af min søster, som bliver tykkere og tykkere på maven. Fik jeg fortalt at hun er gravid? Glæder mig så meget til at skulle være moster til sommer.

-Fået en gave bestående af en pose blandede pølser fra 3-stjernet. Nogle vil mene, at det er en lidt pudsig gave, men jeg elsker pølser, og at få lov til at teste nogle nye varianter, er top fedt. Desuden redede pølserne lige vores fredagsmiddag, da jeg ikke havde fået købt ind. Halleluja 🙂 Vores 3-stjernede middag så sådan ud, og jeg kan fortæller jer at min klare favorit er den økologiske peber spegepølse.

img_1054

 

-Givet et forældreråd, som I måske kan få glæde af af? Det er ikke rocket science, men det virker for os 🙂 Jeg bliver tit inspireret af andre forældre, måske kan jeg også inspirere andre. Det håber jeg.

-Spist for meget slik. IGEN. Og kage. IGEN. Fatter slet ikke, at jeg har levet uden sukker i et helt halvt år. Det smager jo så lækkert. Tror aldrig jeg kommer til at leve sukkerfrit igen, men overvejer kraftigt at skære ned på det. For let’s face it, min krop havde det sgu bedre uden alt det sukker.

Nå, det var ikke den mest ophidsende uge. Næste uge bliver en del sjovere tror jeg. 🙂

Tak fordi I læser med 🙂 🙂

Ciao amigos 💋


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

2 Mega lækre kommentarer

 • Hvor er det altså fedt, det med jobbet, ville ønske, at havde muligheden – men det giver vist ikke så meget mening, når jeg kun er mig selv, der bor herhjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Venter på Vin 🙂 Ja, det er ret fedt. Tror jeg. Det føles godt i hvert fald. Tak for din kommentar <3 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg sætter en kæp i hamsterhjulet!