Her hvor jeg sidder... #12

Uge-rapporten #47 Om blandt andet Johns nye karriere, min søns fødselsdag og bloggerposen

skaermbillede-2018-04-16-kl-09-51-46

Så er det endnu engang blevet mandag, og som altid kigger jeg tilbage på den forgangne uge.

I den. 47. uge af 2017 har jeg blandt andet:

– vækket en 9 årig dreng med sang og gaver og været lidt i chok over, at jeg faktisk har en søn på 9 år. Fatter det ikke. Det var jo i går jeg fødte ham.

img_6620


-Lånt vores lejlighed ud til et Photo Shoot, og i den forbindelse skudt Johns karriere som model i gang. I må vente med at se ham in action, men I kan da lige få et lille bitte Sneak Peek i mega dårlig kvalitet her.

img_6689


-Apropos Sneak Peek, skrevet lidt om netop dette ord LIGE HER. Alle staver det nemlig forkert.

wtf


– Deltaget i et super dejligt event med Nilens Jord og i den forbindelse øvet mit blogger-pose sammen med Miriam og Tina. Det er sgu vigtigt at posen sidder lige i skabet. 🙂 Vi er platte, we know.

img_6653


-Bagt et sygt lækkert brød med den sprødeste skorpe i byen. Opskrift coming up. Ligeledes lægger jeg også en opskrift op på den sygeste Chili Con Carne, som jeg lavede i går. Den sad nemlig lige i skabet. 🙂

img_6685


-Passet min lille niece i en time. Mens hun sov. 😉 Og fik i den forbindelse skrevet endnu et “Her hvor jeg sidder…” indlæg.

img_6669


-Købt næsten alle julegaverne online på det der såkaldte Black Friday helvede. Der er faktisk stadig nogle af butikkerne der har nogle lækre tilbud, blandt andet Børnenes Kartel, hvor jeg har købt meget lækkert legetøj  . 🙂 Siger det bare…

Black friday tilbud


-Spist for meget slik. IGEN. 😏🙄

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Her hvor jeg sidder... #12