Min cykel er blevet stjålet, så hvilken cykel skal jeg købe? Hilfe.

Ugens 10 grin #4

Det har for mit vedkommende været en rimelig heftig uge, med lidt for mange aftaler, som jeg dog ikke ville have været foruden. Men nu er det altså blevet fredag aften, og jeg sidder i vores sofa med en skål chokolade ved min ene side og en kop te ved min anden side. Min mand er ude at føjte og ungerne sover, hvilket vil sige, at jeg har hele vores store sofa for mig selv. Normalt ville John ha’ ligget og fladet ud på gulvet, men John er flyttet, og ligger helt sikkert og feder den ved sin nye ejer. Drengene har nærmest ikke nævnt ham siden han flyttede, hvilket kun bekræfter mig i, at vi traf den helt rigtige beslutning. Alt er godt.

Nå, men skal vi ikke lige få jeres lattermuskler i sving? Jeg lover jer, at der er nogle af ugens 10 grin, jeg har set et utal af gange og stadig får latterkramper af. Nogle af dem er gamle, men jeg har først opdaget dem nu.

Som noget nyt, prøver jeg lige med lidt youtube videoer også, så I kan se dem direkte uden at skulle klikke videre.

Og husk nu endelig at tagge mig i de sjove videoer på IG og Facebook ok? 🙂

Here we go:

1/ En lille træt pige og en hund

2/ Ond aprilsnar:

 

3/ På glatis, hahahaha

4/ Pigen med brillerne:

 

5/ Hunden og sofaen

6/ Stædig type:

7/ Fordi babyer er sjove 

8/ Når ens søster har talent

9/ Hunden og citronen

10/ Ej, men altså… det er jo for sjovt, hahahaha… Pigen og duen:

God weekend folkens 🙂

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

3 Mega lækre kommentarer

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min cykel er blevet stjålet, så hvilken cykel skal jeg købe? Hilfe.