John har fået en kæreste

Uheldig mandag

Det er i skrivende stund tirsdag aften, og det er jeg pænt glad for. Mest fordi dagen i dag, indtil videre, har budt på NUL uheld.

I går var det dog en helt anden historie.

Jeg skulle, i forbindelse med et arbejdsrelateret projekt, ud på en skole i Lyngby. Det er ikke en lang rejse, fra hvor jeg bor. Faktisk kun 7 min. på gåben, 10 min. i tog og så 12 min på gåben igen.

Hvis turen altså går som planlagt.

Det kan I nok regne ud at den ikke gjorde. Langt fra.

De første 7 min er faktisk de eneste der går som planlagt. Resten er jeg ikke videre stolt af. Kommer ned på stationen i perfekt timing, og hopper ind i et tog. Alt er fint. Indtil jeg finder ud af, at jeg er hoppet ind i det forkerte tog. Altså et tog der kører i den helt forkerte retning. Tror bare jeg får sagt FUCK inde i mit hoved, men udfra de mange undrende blikke i min retning, har jeg muligvis fået sagt det højt. Pinligt.

Nå, men ud ad toget og ind i et nyt. Nu i den rigtige retning, men nu også 10 min bagud i tidsplanen, hvilket betyder, at jeg helt sikkert kommer for sent, medmindre jeg bevæger mig som fucking Sprinter Galore. Da jeg kommer til Lyngby station, er det begyndt at regne, og jeg bevæger mig hurtigt igennem menneskemængden, i den retning Google Maps-damen fortæller mig. Da jeg har gået virkelig hurtigt i 10 min. siger hun pludselig, at jeg skal dreje til højre. Problemet er bare, at der ikke er andet end en stor mudret græsplæne til højre. Jeg har ikke tid til alternative ruter, så jeg tager en hurtig beslutning, og drejer ind på græsplænen, som er MEGET mudret. OG MEGET glat.

mudder

Jeg glider simpelthen, og får heldigvis lige taget fra med det ene knæ og hånd. Men er I godt klar over, hvor svært det er, at komme op fra en svampet og glat mudderpøl? Jeg kan fortælle jer, at det faktisk er ret svært og ikke ligefrem yndigt. Lidt i det fjerne, ser jeg to mennesker der stopper op og kigger undrende over på mig. “Er du ok” signalerer de, og jeg giver dem en thumbs up med den tommel, der ikke er placeret i pløret. Fuck altså.

5 min. efter ankommer jeg drivvåd, mudret og svedig til skolen, og må bruge en hel lokumsrulle på at få mine bukser og sko nogenlunde rene, inden jeg går ind i den klasse jeg skal besøge.

Phew, nu kan der ikke gå mere galt.

Jo, det kan der.

Kort tid efter, er min telefon nemlig ved at løbe tør (tak til Google Maps for at suge alt energi ud af min telefon), og da jeg vil hive min medbragte powerbank op ad tasken, knækker ledningen fandme. Er I godt klar over, hvor svært det er, at opstøve en oplader på en folkeskole med fucking en million ansatte? Det endte med, at jeg måtte låne en oplader af en dreng fra 2A. For helvede altså.

Nå, nu er det vel slut med uheldene.

Njaaaa… ikke helt.

Da vi skal pakke sammen efter en lang dag, skal jeg sammen med en kollega aflevere nogle store puder i et tomt (thank God) klasseværelse, og da jeg skal retur fra lokalet går jeg direkte ind i en glasdør. BANG. Helt seriøst. Hvad fanden er det lige for en skole, der har så perfekte pudsede glasdøre, at man tror at de er åbne?

glasdør

 

Og så tog jeg hjem med toget. I den rigtige retning.

Kender I de dage?

uheldig dag

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

2 Mega lækre kommentarer

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

John har fået en kæreste