Livet er simpelthen for kort til...

Vil I se mig dance dance dance?

dans

Efter vi er flyttet tilbage til Danmark, har min hverdag ændret sig ret drastisk. På flere fronter. Jeg er f.eks. gået fra at træne næsten hver dag til at træne næsten ALDRIG. Og faktisk kan I godt bare se bort fra næsten. Efter vi er kommet hjem, træner jeg SLET IKKE. Jeg cykler på arbejde, men udover det gør jeg intet. Jeg føler hverken, jeg har tid eller overskud til det. Jeg arbejder fuld tid, og har i forvejen svært ved, at få tid til at klare det højst nødvendige. Det er jeg sikker på, at enhver fuldtidsarbejdende familie kan sætte sig ind i. Ikke?

MEN…

Jeg savner at røre mig. Eller… Jeg savner at gøre noget godt for mig selv. Noget sjovt.

I Abu Dhabi dyrkede jeg en del crossfit, og det var ret fedt. Specielt bagefter. Jeg glædede mig faktisk aldrig til det, og hvis turen til crossfit-lokalet havde været længere end en elevatortur fra 48. etage til 2. sal, er jeg sikker på, at jeg ALDRIG var kommet afsted. Jeg troede jo fandme at jeg skulle dø hver gang.

Nå, men med min travle hverdag ved jeg med garanti, at jeg ikke får slæbt min (engang stramme) røv ned i et fitness eller crossfit center.  Det kommer desværre ikke til at ske.

Jeg har derfor, for en måneds tid tiden, besluttet mig for, at jeg vil gå til dans. Fandme ja.

BARE LIGE ET PROBLEM… ELLER 5!

-Jeg har siden jeg fik børn ikke kunne koordinere arme og ben.

-Jeg dansker kun når jeg har en promille på mindst 3.

-Jeg bliver sygt rundtosset af at dreje rundt.

-Jeg føler mig meget stor og klodset i et danselokale med andre folk, der altid har pissemeget styr på det danse-shit.

-Jeg  er stiv som et bræt og kan f.eks. ikke nå mine egne fødder med strakte ben. Og jaja, jeg har meget lange ben, men jeg har også ekstremt lange arme, så den undskyldning går ligesom ikke.

Kan I nikke genkendende til nogle af de ovenstående punkter, og kan I ligesom mig ikke overskue at stå i et danselokale og føle sig dum og klodset, så hør lige her.

JEG HAR FUNDET DET BEDSTE DANSESTUDIE I KØBENHAVN.

Jeg har fulgt dansestudiet på facebook længe, og kunne læse at de tilbød “Feminin, funktionel og lækker træning…Også for dig der aldrig har danset før” Hmm… Og så skrev de “alle kan lære at danse”. Hmm… Ok, så siger vi det.

Og så tog jeg sgu mod til mig og bookede en gratis prøvetime. Og det var så pisse grænseoverskridende, skide sjovt og slet ikke så frygteligt som jeg havde forventet. Stemningen var så afslappet og nærværende. Danselæreren var så smilende og fyldt med energi, at man ikke kunne lade være med at smile, og de andre dansere var så vidt forskellige både når det kom til niveau, alder og kropsbygning. Fælles var dog, at alle havde en fest og ikke var bange for at fejle eller se dumme ud.

Jeg gik derfra med en følelse af lykke. En lykke over at sveden drev af mig samtidig med at jeg havde haft det sjovt. En lykke over at jeg havde gjort noget godt for mig selv. En lykke over at jeg havde overskredet nogle grænser og overlevet.

Jeg har besøgt dansestudiet ca. 1 gang om ugen siden, og jeg er så forelsket i det sted. “Sammen skaber vi magi” sagde dansestudiets ejer Maria til mig en dag, og hun har så meget ret.

Jeg spurgte om de ville filme mig, så I kan se hvordan det ser ud når jeg danser. Det ville de gerne. Det er ikke specielt kønt, men det er sjovt. Og det er det det hele drejer sig om. Med sådan en presset hverdag, skylder man sig selv lidt sjov til høj musik. Jeg håber selvfølgelig, at jeg bliver bedre til at danse og på et tidspunkt får styr på at koordinere mine lange lemmer, men op i røven hvis jeg ikke gør. Jeg fortsætter med at danse hos StudioF15 no matter what.

Nå, men vil I se mig danse? Så se her. Og selvfølgelig har jeg lige sneget et par lummerheder ind i videoen. Kunne ikke lade være, muhahahaha…

 

Møs fra dansemusen💋 Og lad mig lige høre! Hvad gør jer glade i en presset hverdag?

Og apropos træning, har I så læst dette indlæg, der hedder brusende pik og kjortelmænd i min fitte ?


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

14 Mega lækre kommentarer

 • Hold op, hvor lyder det hyggeligt!!! Og jeg ser et naturtalent;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Piximouse

  😂😂😂
  DEN VIDEO ER GENIAL!!! Hvor er det bare herre FightClub 😜😜😜
  Du danser for najs…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Piximouse. Hahahahaha… Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Respekt😳
  Det er fandme fedt.
  Jeg må lige høre til lummerhederne……er det en pige der får pikslag i ansigtet? 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Karina. Jep, det er lige hvad det er 🙂 🙂 Muhahahaha…You like?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   I love it 😂👍🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Farudenfilter

  Rofl

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Mikkel. Så meget bedre en LOL 🙂 Love it! Tak for besøget. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Elsker din blog!!
  Jeg har booket mig en personlig træner. Han laver et 6. ugers program til mig med 2 x træning om ugen – et på 25 min (laves hjemme) og et på 35 min som laves i et center. Det er røv-hårdt, men monster effektivt. Jeg bliver glad når tøjet passer de rigtige steder:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anne. Tak 🙂 Det lyder skide fedt! Og ret overskueligt med 25 min + 35 min. Sejt. Og ja, det er dejligt når ens tøj passer de gode steder. Helt klart! Tak for din kommentar. Kh. Nana 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  Det gad jeg godt gå til!!! F15 må MEGET gerne åbne filial i Herlev/Gladasaxe eller også må det metrobyggeri gerne blive færdigt, så jeg kan komme nemt ind til studiet.
  KH Anne W.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anne. Det vil jeg sige videre 🙂 Metroen åbner jo først om 1000 år. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha!! I love it! Hvorfor ligger der ikke sådan et dansestudio på Bryggen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Signe. Du skal bare komme ind til byen og danse med mig 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Livet er simpelthen for kort til...