En vinder er fundet. OG jeg har en rabatkode til alle jer andre. Bare fordi I fortjener det.

Vind fede vinterstøvler fra Rugged Gear til dig selv, dit barn eller en anden du holder af.

Konkurrencen er slut og de to heldige vindere (Nadja og Anette) er blevet kontaktet på mail. 1000 tak til alle jer der deltog 🙂

Sponsoreret af Rugged Gear

Det er jo ikke fordi denne blog generelt svømmer i konkurrencer, men jeg elsker at kunne forkæle nogle af jer med nogle af mine egne favoritter i ny og næ. Derfor kommer der lige endnu en konkurrence, og denne gang skal det altså handle om lækre vinterstøvler til de lidt større børn, kvinder og mænd.

De sidste par vintre har jeg købt vinterstøvler til mine unger fra det danske mærke Rugged Gear, og jeg har været så glad for både kvaliteten, designet og prisen, som er virkelig fair.

Rugged Gear

Hike Sneak med uldfór til 700,- og Freestyler til 600,-

 

Rugged Gear har eksisteret siden 2012 og har lige siden produceret lækre og meget prisvenlige sko og støvler til både børn og voksne. De har primært fokus på sko og støvler til de lidt større børn, hvilket jeg personligt er super glad for.

Jeg synes nemlig det er svært, at finde fede støvler til de lidt større drenge, og mine drenge er efterhånden blevet ret bevidste om hvad de vil, og ikke vil, iføre sig. Jeg var derfor lidt spændt på om de delte min begejstring for Rugged Gear igen i år. Det gjorde de heldigvis, og de fik lov til selv at vælge de støvler de bedst kunne lide.

For mig er det ret vigtigt at støvlerne er varme, men de skal altså også kunne klare både sne, salt, regn og en tur i skoven uden at de bliver våde indvendigt. Rugged Gear har indtil videre levet op til alle mine krav. Ikke bare med de styles vi har i år, men også dem fra de sidste par år.

Rugged gear

Arthur valgte de her Joe Tex  til 600,-

 

Rugged Gear

Herman valgte de her Urban Velco Tex til 600,- som er både varme og vandtætte. Perfekte til børnehavebarnet.

 

Selv valgte jeg et par sygt lækre kærnelæder støvler, som jeg glæder mig til at tage i brug lige straks. Arthur havde den samme model sidste år, og jeg var ret misundelig på ham.

Rugged Gear

Worker Pad Fur i Cognac til 800,-

 

Jeg synes deres sko er vildt lækre og helt perfekte til de lidt større seje drenge og piger. Mine drenge er i hvert fald glade for deres nye støvler fra Rugged Gear, og vi har allerede testet dem i mudder og regn, hvilket de klarede perfekt. Nu kan sneen bare komme an.

KONKURRENCE

Jeg har været så heldig at få lov til at udlodde et par støvler til TO af jer. Du bestemmer selv om støvlerne skal være til dig selv, dit barn eller en anden du har kær.

For at deltage i konkurrencen skal du i kommentarfeltet skrive:

Rugged Gear + navnet (gerne et link) på de støvler du ønsker at vinde samt hvem støvlerne er til og hvilken str. du ønsker dem i. Nemt ikke?

Man kunne f.eks skrive:  Rugged Gear https://www.ruggedgear.dk/product-page/snow-quilt til min datter/niece/barnebarn/venindes datter i str. 35.

Jeg trækker TO heldige vindere blandt alle kommentarerne allerede på onsdag d. 1 nov. kl. 12. Vinderne får direkte besked på mail, så husk at udfylde den rigtige mailadr.

Sæt igang  🙂

Og hey, del gerne. God karma og alt det der 🙂

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

97 Mega lækre kommentarer

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En vinder er fundet. OG jeg har en rabatkode til alle jer andre. Bare fordi I fortjener det.