Hvad gør I når...

Vind mine favoritter fra Nilens Jord, jaiiiii…

Sponsoreret af NILENS JORD

Konkurrencen er slut, og vinderen kontaktet direkte på mail. Tak til alle jer der deltog.

Jeg har en rabatkode til jer HER, som gælder frem til på søndag d. 29 okt. kl. 23.59

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er fuldstændig vild med NILENS JORD. Det har jeg været lige siden, jeg for alvor begyndte at bruge deres produkter for et halvt år siden. Inden da, havde jeg faktisk ikke noget forhold til Nilens Jord. Jeg havde en eller anden tosset ide om, at produkterne ikke var effektive. Der tog jeg grueligt fejl. Bare fordi makeuppen og hudplejeprodukterne fra Nilens Jord er allergivenlige og uden parfume, æteriske olier og parabener, betyder det bestemt ikke, at de ikke er super lækre og i den grad effektive.

Jeg har prøvet en del af deres makeup- og hudplejeprodukter og har forelsket mig specielt meget i 7 af produkterne. 7 produkter som…

DU kan vinde. Jaiiii…

Jeg har nemlig fået lov til at udlodde nogle af mine favoritter fra Nilens Jord til én af mine læsere, og der er altså tale om lækkerier for over 1100,- kroner. Og når jeg skriver NOGLE af mine favoritter, så betyder det at jeg har mange flere end lige de her 7. 🙂

Én af jer kan vinde alle de følgende produkter:

Nilens jord favoritter - voxtrup.dk

Brow Fix bruger jeg til at holde mine øjenbrynshår på plads og give dem ekstra fylde. 135,-

Brow Auto Pen  Bruger jeg til at tegne øjenbrynene op med uden at det ser helt unaturligt ud. Den er nem at styre og holder fint hele dagen. 115,-

Duo Concealer Jeg har nævnt den før, men det er altså fordi den er så lækker. Den er perfekt til at dække de trætte rande under øjnene, og til at dække urenheder og ar. 185,-

Creamy Touch Rose Glow lægger jeg lige over kindbenene, på næsebenet og under øjenbrynene. Den fremhæver de områder jeg ønsker at fremhæve og det gør virkelig en verden til forskel. 165,-

Skin Velour Foundation er en fantastisk foundation, som dækker godt og giver en lækker blød hud. Ikke mærkeligt at den hedder Skin Velour Foundation. 🙂 Jeg er helt vild med deres Second skin serum foundation, men denne her dækker bare lidt bedre. Jeg er fan. 240,-

Creamy Touch Blush Giver mig friske kinder hele dagen og får mig til at se mindst 10 år yngre ud. Den er let at påføre med fingrene, og jeg har været fan fra første gang jeg prøvede den for et års tid siden. 165,-

Michellar cleansing water Bruger jeg hver morgen inden jeg fugter min hud med serum og dagcreme. Den renser blidt min hud uden at udtørre den, og ud over det, kan den også effektivt fjerne mascara og andet makeup. 145,-


DET ENESTE I SKAL GØRE FOR AT DELTAGE I KONKURRENCEN ER…

…at skrive NILENS JORD + skrive hvilket produkt I ville ønske at Nilens jord smed oven i gevinsten hvis I vandt. Man kan jo aldrig vide om Nilens Jord vil forkæle vinderen lidt ekstra. 🙂 I kan enten linke til produktet eller bare skrive navnet på det. Nemt ikke?

Hvis jeg kunne deltage, ville jeg f.eks. skrive NILENS JORD + https://www.nilensjord.dk/make-up/foundation/mineral-foundation/fast-mineralpudder 🙂

Jeg trækker en heldig vinder om en uge, fredag d. 27 okt. 2017 kl. 12. Vinderen får direkte besked på mail.

Del gerne. God karma og alt det der. 🙂

Og kan I så have en rigtig dejlig weekend alle mand og pøj pøj.

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

201 Mega lækre kommentarer

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvad gør I når...