Drittsekk!

Wow, hvor har du flotte skamlæber!

Det kan umuligt være gået nogens næse forbi, at jeg er helt på røven over den norske TV-serie SKAM.

Jeg fabler op om den til gud og hver mand, og det gælder også på mit arbejde, hvor jeg nok har været skyld i, at det helt store samtaleemne i sidste uge var om netop denne serie. Jeg har efterhånden fået en del med på SKAM-vognen, og alle er glade og ovenud begejstrede over Eva, Noora, Vilde, Chris, Sana, Jonas, Isak og ikke mindst William (seriens hovedpersoner, sidstnævnte 19 årige Thomas Hayes, red.) som er dritthot. Og ja, han er kun 19, og det er helt klart på grænsen til upassende at have et crush på en 19 årig i en alder af 36. Ikke? Jeg troede ellers, at jeg var ovre de unge mænd, efter min og Christophers hede romance, men så dukker William pludselig op og gør mig til en endnu større cougar. For helvede Nana.

Nå, men det var faktisk ikke meningen at dette indlæg skulle handle om SKAM, for I må efterhånden være dødtrætte af at høre om den. Men det kommer det så til at gøre lidt alligevel. Sorry not sorry som man siger.

Jeg har nemlig tænkt lidt på de der røde læber, som Noora render rundt med.

Vidste I godt at røde læber symboliserer det kvindelige kønsorgan? At man ved at male sine læber røde tiltrækker mænd? At man praktisk taget går rundt med en kæmpe fitte i hovedet? 🙂 Ok, det er måske at sætte det lidt på spidsen, men det er jo ikke helt løgn.

Jeg synes røde læber kan være så vanvittigt yndefulde. Det kan også se virkelig sløjt, konet og billigt ud. Især hvis der ufrivilligt ender en rød klat på fortanden. Bare ikke særligt tjekket vel? Personligt synes jeg, at ligner en kæmpe klovn med røde læber, og jeg har derfor aldrig læbestift på. Men for helvede hvor ville jeg dog ønske, at jeg ligesom Noora kunne slippe afsted med blodrøde læber og en blond page uden at se billig ud.

Jeg er slet ikke modig nok, men det er der heldigvis mange der er, og BLIV VED med det.

En af mine kolleger havde forleden taget de helt røde læber på. Hun er en pige i slutningen af 20’erne og hun har en fantastisk og misundelsesværdig stil. Og så er hun med på SKAM-bølgen, hvilket kun gør hende mere interessant.

Nå, men forleden havde kun altså rød læbestift på, og det er altså ikke noget hun normalt har.

OG SÅ SKER DET!

Pludselig hører jeg mig selv udbryde, lidt for højt. “WOW, hvor har du flotte SKAM-læber”. Og på skrift er det jo nemt at se, hvad jeg mener, men i tale kom det virkelig til at lyde MEGET uheldigt. Hahahahaha… “Altså jeg mener SKAM (pause) LÆBER. Ikke skamlæber.” får jeg sagt, men den kan ikke reddes. Jeg har lige brølet ordet skamlæber ud på min forholdsvis nye arbejdsplads. Flot Nana. Heldigvis har jeg nogle ret fantastiske kolleger, som er nogenlunde bekendt med min lumre og ret bramfrie side, og alle grinede heldigvis af denne lille episode.

Men sig mig lige, er I med på SKAM-læbe bølgen? Og hvis jeg nu skulle kaste mig ud i projekt SKAM-læber, hvilken læbestift kan I så anbefale? Jeg har ikke ejet en læbestift siden et sted midt af 90’erne, så jeg tænker at der er sket lidt på den front. Hit me i kommentarfeltet. TAK ❤️

Kys fra mig om mine SKAM-læber 💋

SKAMlæber

Og hey, Apropos SKAM, fik du så læst dette indlæg? Gør det, og SE SÅ DEN SERIE, hvis du endnu ikke har fået den set. Ok? Og med hensyn til min før omtalte hede romance med Chrizzer, så kan I læse om den her.


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

Se i øvrigt de to første sæsoner af SKAM her: SKAM-sæson 1 & 2

 

9 Mega lækre kommentarer

 • Anja

  Haha.. Hvorfor har jeg først set dette indlæg nu??!! 🙂 Du fik mig med på bølgen og så lige begge sæsoner på en dag i sidste uge.. Anyways – i går besluttede jeg at gå all in på de røde læber. Hvorfor er det så grænseoverskridende som 28-årig mor til to? Er lidt spændt på første gang jeg tropper op i børnehaven sådan;-) Nå, men spurgte selvfølgelig også efter en Clinique læbestift men enten med en Chanel rouge allure ink – virkelig vild holdbarhed! Tip hermed bragt videre! God søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karolina

  Er vild med den serie!! Meeeeen synes nu godt nok, at Williams næse lige er stor nok haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Karolina. Ja, den er stor, men du ved jo godt hvad det betyder 🙂 Stor næse… store fødder… store sko… Hahaha. Jeg synes den passer godt til ham <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Årh fy faen (sagt på norsk ;-)) hvordan kan du glemme Jonas, Nana !! Der må William pakke sammen 😉 Men enig er helt hooked på den serie !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Sophie. For satan da. Hvordan kunne jeg glemme Jonas? Han er tilføjet nu. 🙂 Han er også sød, men lidt for ung. William har trods alt rundet de 18 🙂 🙂 Muhahahaha… Tak for din meget vigtige kommentar <3 Kh.Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  Jeg er 31, mor, SKAM-fan, for nyligt blevet ejer af en meget rød læbestift, og overvejer kraftigt at lade mig klippe. Åh det SKAM altså 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Louisa. Hahahahaha, hvor er det godt 🙂 Hvordan går det så med de nye røde SKAM-læber? Er I blevet gode venner? Prøv en page! Gå all in siger jeg bare 🙂 Tak for din skønne kommentar. Jeg hepper på dig! Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor er det sjovt 😂😂
  Jeg er også fuldstændig på røven over SKAM. Tager mig selv i at tænke på det konstant!!!
  Noora snakker selv om, at det er en Clinique-læbestift, hun har på. Men, ellers er MAC også ret fantastisk😉👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Emma. Dejligt at jeg ikke er den eneste 🙂 Det er da også rigtigt, Noora nævner at det er en Clinique. Så må jeg jo på jagt efter sådan en <3 Tak for din kommentar og rigtig dejlig søndag. Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Drittsekk!