Jeg kender en pige...

Her hvor jeg sidder…

Hersker der en frygtelig uro, men hvis jeg lukker alle lyde ude, kan jeg kun mærke solen i mit ansigt og de små dråber vand fra springvandet der rammer mig i nakken som små kolde kys.
Når jeg kigger op, kan jeg se mennesker så langt øjet rækker. Mennesker fra hele verden der er samlet på denne store plads. De fleste er turister ligesom os, men der er også en del lokale. Måske kommer de hver søndag for at høre ham. Få hans velsignelse.
Når jeg kigger ud over menneskemængden fra min plads ved springvandet, ser jeg en million dunjakker og selfiestænger. Jeg har selv købt én for 5 euro. Sælgeren startede på 10, men jeg fik heldigvis pruttet stangen ned til det halve. Dagen efter så jeg den til 3 euro i en butik. Fjollet.
Det er første gang jeg er her. Her på denne plads. Peterspladsen i Vatikanstaten midt i Rom. Vi venter på Paven. Venter på hans velsignelse. Venter på, at vi kollektivt kan folde vores selvfiestænger ud.

Jeg bliver lige siddende lidt endnu, og mærker solen og kyssene i min nakke. Her hvor jeg sidder, kan jeg sagtens lukke uroen ude.

Alt er love ❤️Ciao fra dejlige Rom

img_1632


I kan følge mig på facebook, bloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg kender en pige...