Bange.

Anbefaling – Et super godt elektrisk vaffeljern

wilfa vaffeljernReklamelink

Jeg laver rimelig ofte vafler og i går skete det igen. Vi havde nemlig inviteret Lisbeth AKA itsfashionbaby.dk og hendes børn til vafler og filmhygge, som dog endte med vafler og en tur i Fælledparken. Vejret var simpelthen for godt til at være indenfor og stene film.

Nå, men vi lavede altså vafler, og i den forbindelse fik jeg en del henvendelser ift. hvilket vaffeljern jeg har, og om jeg er glad for det. Og det er jeg, og vil derfor meget gerne anbefale det. 🙂

Da vi boede i Abu Dhabi fik jeg pludselig en syg trang til vafler, og til min store forskrækkelse kunne jeg ikke opdrive et eneste elektrisk hjerte-vaffeljern i Ørkenen. WTF!  Jeg ringede i desperation til min mor i Danmark og sagde, at det eneste jeg ønskede mig til jul, var et rundt hjerte-vaffeljern. 🙂 Da hun en måneds tid senere kom til Abu Dhabi, var det heldigvis med et vaffeljern i kufferten. Lucky me.

Hun havde selvfølgelig lavet sin research og fundet det bedste vaffeljern på markedet, og jeg må da også sige at det er helt fantastisk.

Jeg har ikke noget at sammenligne med, men jeg har ikke noget at sætte en finger på, og kan desuden se, at det har klaret sig godt i en del tests.

Det jeg har, er DETTE HER fra Wilfa, og det er desværre ikke det billigste vaffeljern på markedet. Til gengæld er det skide lækkert. Jeg ved ikke om DETTE vaffeljern fra Wilfa er lige så godt, men det er lige pt. sat ned med 50% og koster nu kun 249,- 🙂

Hvis I i øvrigt har brug for nogle gode vaffelopskrifter, så stik hovedet forbi Copenhagen by me, som har hundredevis af dejlige vaffelopskrifter liggende. Jeg har langt fra prøvet alle hendes vaffelopskrifter, men hendes spinatvafler er super lækre, og hvis du har lyst til en sød og samtidig rimelig sund vaffel, er de her BANANVAFLER altid et hit hos os.

Det var bare det. 🙂

Og kan I alle ha’ en dejlig regnvejrsmandag? Regnvejr rimer i øvrigt på vafler og varm kakao ikke?

 

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

2 Mega lækre kommentarer

 • Lis Y

  Gå aldrig ned på udstyr! Jeg bakker din anbefaling på wilfa jernet op. I min research læste jeg, at det var udviklet med hjælp fra norske ingeniører – altså hallo, lige det købsargument jeg ledte efter 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lis Y. Det er fandme et købsargument der vil noget. Norske ingeniører er ligeså godt som tyske 🙂 Og nej, GÅ ALDRIG NED PÅ UDSTYR 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bange.