Nem hverdagsret - Vegetarisk indisk linsegryde.

Her hvor jeg sidder… #6

Kan jeg høre to drenge, der sparker til en flad volleyball. De griner og fjoller og siger “spil til mig” og “herovre” og “godt sparket”. Drengene er mine drenge og bolden de spiller med, har ligget gemt i en busk siden efteråret.

Jeg sidder på en falmet lyserød hynde på en bænk. I den ene hånd har jeg en chokoladekiks. En af de billige med kakaocreme fra Netto.
Dette er den første dag i vores sommerhus i år. Dagen som jeg har glædet mig til, lige siden vi lukkede det ned i oktober. Dagen hvor vi finder ud af, om der har boet mus under vasken eller om frosten har ødelagt et vandrør. 😬 Dagen hvor vi for første gang i år skal tænde op i brændeovnen og sætte havemøblerne frem og rive nogle blade sammen. Dagen som blot er den første ud af mange dage, som vi skal tilbringe i vores lille elskede sommerhus, Lummerly ❤️
Og nu sidder jeg altså her, og nyder lyden af mine drenge, mens jeg spiser billige kiks og indånder den luft, som man ikke finder i København.
Selvom solen skinner, er luften stadig kold og mine fingre har svært ved at trykke på de rigtige taster på telefonen.

Jeg skal på lokum.
Jeg vil trykke udgiv og indvie vores lille sommerhustoilet med en forårslort.

Livet er sgu helt ok ❤️

Sommerhus

 

Ciao og rigtig glædelig 1. april. Så I min aprilsnar på INSTAGRAM? 😆😆

 


OG HUSK NU…

At I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

 

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nem hverdagsret - Vegetarisk indisk linsegryde.