Opskrift på lækre hjemmelavede karameller med mandler. Pssst... De er nemme at lave :-)

Imens malingen tørrer…

…Kan jeg jo lige skrive et par linjer på jeres allesammens yndlingsdomæne. 🙂

Fanden tog ved mig i mandags, og før jeg nåede at tænke for meget, flyttede jeg alle vores kontormøbler (inkl. vores klaver, fuck) ind på midten af gulvet, og gik amok med at sætte malertape op. Det var ikke helt gennemtænkt, for ellers havde jeg nok fået min stærke mand til at hjælpe mig med de tunge ting. På den anden side er det noget jeg har overvejet meget længe. Altså at jeg ville male kontoret. Og i mandags skulle det fandme ske.

Efter en del research, fandt jeg et godt tilbud på Flügger maling (10 liter for 599,-) og det var oven i købet i den Flügger butik (Jagtvej 219 på Østerbro), der ligger lige rundt om hjørnet fra hvor jeg bor. Hvor heldig kan man være? Havde ellers tænkt, at jeg skulle en tur til Vesterbro, da der ligger en malerbutik med gode tilbud, men min lokale Flügger var altså langt billigere. Kæmpe optur! Og det er altså en permanent pris, så hvis der er andre, der skal ha’ gang i noget maling, så er det måske værd at besøge min lokale Flügger butik. Jeg kunne i øvrigt læse mig til, at ejeren har yderligere to butikker, hvor han sælger maling til de samme gode priser. En på Lyngbyvej 72 og en på Tåstrup Hovedgade 94. I kan finde butikkerne på facebook lige HER, hvis I, ligesom jeg, vil holde øje med de gode tilbud. Man skal jo ikke gå glip af et godt tilbud sagde københavneren, som er glad for jydepriser. 🙂

Og nu sidder jeg så her, og nyder synet af mine farvede vægge og føler mig lidt sej. Både fordi jeg endelig fik taget mig sammen til at få malet, men også fordi jeg turde kaste mig ud i en lidt vild farve…

Lad os kalde den en blanding mellem en overmoden fersken og en stor tyk kødpølse. 😉

Min gule kommode trængte også pludselig til en omgang, så den har jeg tømt (og OMG hvor fandt jeg meget ubrugeligt lort i den, som har været tur/retur til Abu Dhabi, og som jeg for længst burde ha smidt ud. En hel fucking skuffe med gammelt flosset gavepapir og en million GO-cards med dårlige citater og meget mere lort. Hvorfor gemmer jeg alt det crap) og givet den første omgang mørkegrønne maling, som ser så lækker ud til kødpølsen.

Det bliver skide godt!

Nu skal malingen bare tørre, så jeg kan gi’ kommoden et lag mere inden ungerne skal hentes. Er der i øvrigt nogensinde nogen, der venter HELE den anbefalede tørretid, inden de maler anden gang? 4 timer. 4 f****** TIMER! seriøst? Det kan man jo slet ikke vente på!

Rigtig dejlig dag til jer alle og tak fordi I hepper på mig på Snapchatten, hvor jeg som altid hedder Nanavoxtrup. 🙂

Ciao ❤️

Flügger maling voxtrup.dk


HUSK AT…

-jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling 🙂

-I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

6 Mega lækre kommentarer

 • WUAW! Det er super flot. Hvor er det sejt du bare sådan lige kaster dig ud i det. 💪🏼😘❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Kamilla. Tak <3 Føler mig også ret sej. Hov jeg skylder dig en abe-besked 🙂 Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Frisk farve – det havde jeg aldrig turdet.. 😳Glæder mig til at se det færdige resultat 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Line. Hahahahah… Ja, den er ret frisk 🙂 Skal nok vise billeder, når jeg er i mål. Måske tør du kaste dig ud i noget ligende, når du har set mit færdige projekt. Tak for din kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende malerprojekt. Ser allerede super godt ud 🙂 Jeg hepper også og glæder mig til, at se det færdige resultat

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lena. Det gør jeg virkelig også, men det ser lovende ud 🙂 Og kommoden er blevet SÅ flot. Vildt hvor meget maling kan gøre. Jeg føler jo, at jeg har fået et helt nyt møbel. Mega lækkert 🙂 Tak for din kommentar og fordi du hepper <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Opskrift på lækre hjemmelavede karameller med mandler. Pssst... De er nemme at lave :-)