Mangler du en almen bolig?

Gensyn med dejlige Silkeborg

Reklame -Pressetur til Silkeborg

“Danhostel vil gerne invitere dig og din familie på pressetur til Silkeborg” stod der i en mail, jeg modtog i midten af april, og jeg svarede straks JA TAK. Jeg har nemlig tilbragt mange dejlige stunder i Silkeborg i min barndom, men har ikke besøgt byen i over 20 år, hvilket jo åbenlyst er en kæmpe fejl. Mine forældre havde nogle gode venner i Silkeborg, og vi besøgte dem altid i forbindelse med vores besøg hos mine bedsteforældre i Vejle. Og jeg elskede de besøg. De boede på en gård med dyr, og udover at de havde en sindssyg påfugl, som ikke var glad for sådan nogle københavnersnuder som os, har jeg kun gode minder fra vores mange ophold hos dem i Silkeborg.

Se min lille film fra vores weekend i Silkeborg i bunden af indlægget. 😉

Og nu har vi været tilbage, og byen skuffede ikke det mindste. Vi har simpelthen haft en fantastisk weekend med så mange dejlige oplevelser, og jeg håber virkelig ikke, at der kommer til at gå 20 år før jeg kommer tilbage næste gang. Vi var afsted med Signe og hendes dejlige familie, og det var som altid en kæmpe fornøjelse.

Silkeborg Danhostel Voxtrup

 

Vi boede på Danhostel Silkeborg, som må være det bedst placerede Danhostel i hele Danmark. Vi har aldrig boet på et Danhostel før, og selvom det langt fra er luksus, så har det så mange gode kvaliteter, som helt klart er værd at nævne. I tilfældig rækkefølge, vil jeg her remse 3 ting op, som Danhostel Silkeborg kan være meget stolte af:

1. Morgenmaden. Havde ingen forventninger til morgenmaden på et hostel, men vi blev mødt af den lækreste buffet med 5 forskellige hjemmelavede marmelader. Hold fast… Hjemmelavet nutella. Hjemmebagt brød rugbrød, stenalderbrød, knækbrød og boller. Øst, pølse, paté, frugt, æg, yoghurt, nødder, mysli, juice med meget mere. Kæmpe optur!

2. Fantastiske hovedpuder. Jeg er typen, der altid slæber min egen hovedpude med, men jeg havde glemt den i farten. Ingen grund til panik, for hovedpuderne på Danhostel Silkeborg var muligvis næsten bedre end min egen. 🙂

3. Udendørsarealet. Stor græsplane, bålplads, bordtennisbord, fodboldbane, beachvolley-bane, badebro med meget mere. Virkelig bare helt perfekt til både voksne og børn.

 

Silkeborg Danhostel

 

Se min lille film fra vores weekend i Silkeborg i bunden af indlægget. 😉

 

Lidt om vores program:

Lørdag sejlede vi med Hjejlen til Himmelbjerget, og det var en skøn tur. Hjemturen var virkelig varm, men jeg havde heldigvis selskab af en gammel mand, som fortalte mig alt muligt Silkeborg-sladder. Han udpegede blandt andet de forskellige store huse langs Silkeborgs guldkyst, og fortalte hvem der boede i dem. Der bor Lars Larsen, der har Ebbe Sand boet, der bor den og den direktør osv. Det gjorde bestemt turen kortere tror jeg. 😉

Silkeborg hjejlen

 

Om aftenen spiste vi på Restaurant Zorba, og det var en meget positiv oplevelse med skøn mad og sød betjening. Og den der flydende chokoladekage var TO DIE FOR.

Silkeborg restaurant Zorba

 

Søndag hoppede vi i kanoerne, som blev lejet ved Silkeborg Kanocenter, og det var nok den bedste oplevelse på hele turen. Vejret var i den grad med os, og vi brugte næsten 4 timer på vandet med en times badning ved “De små fisk” stranden”. En kano koster kun 400,- kr for en hel dags leje, og det er en super fair pris i mine øjne.

Silkeborg kanocenter

 

Tak for en skøn tur. Kan godt forstå at alle jer, der bor i Silkeborg, er forelskede i den by. Glæder mig til at komme igen, for vi nåede jo slet ikke at opleve alt hvad byen har at byde på. Der er jo både en Aqua-park, et Jorn museum, en vanvittig lækker isbutik og meget mere vi skal opleve. 🙂

Og nu til vores lille film som lovet. Håber du kan lide den. 🙂

 

 

 

 

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mangler du en almen bolig?