Skal vi ikke lige snakke lidt om offentlige toiletter?

Jo, jeg har faktisk været på dobbeltdate med Grev Ingolf og Grevinde Sussie…

krumme

Hahahaha, hvor er det sjovt, at I vil lege med på min lille leg 🙂 Det er blevet tid til at afsløre min lille løgn

Here goes:

1. Jeg har engang været i fjernsynet, hvor jeg skulle anmelde en bog. Problemet var bare at jeg ikke liiiige havde fået læst den bog jeg skulle anmelde. Fuck!

Jep, den er god nok. Det blev vist i bedste primetime på DR1. Jeg har nok været omkring 12 år, og det var en vildt sjov oplevelse. At jeg ikke liiige havde læst bogen jeg skulle anmelde, betød ikke så meget. Min mor gav mig et lille referat, og så freestylede jeg ellers derfra 🙂

 

2. Og apropos bøger, så ELSKER jeg faktisk at læse, og har i årenes løb fået slugt virkelig mange bøger.

Nemlig! Kan blive helt høj af lykke over at være i gang med en god bog. Det er ren terapi for mig:-) Den sidste virkelig gode bog jeg læste var “Sandheden om Harry Quebert sagen” af Joël Dicker. Den var sgu spændende, og jeg elsker forfatterens efternavn, fnis 🙂

 

3. Min mor er bibliotekar, og jeg har tilbragt rigtig meget tid på det store hovedbibliotek i min barndom. Det var dengang det var helt støvet og lå på Kultorvet.

Det var sgu tider 🙂 Kan stadig dufte det.

 

4. Min mand og jeg har engang været på dobbeltdate med Grev Ingolf og Grevinde Sussie.

Det er sgu ikke engang løgn 🙂  Men den troede I sgu ikke på, hahahaha…  Det var angstprovokerende men faktisk overraskende hyggeligt. Når man lige får zoomet væk fra Ingolfs imponerende store tandsæt, er han en skide sød mand med en virkelig god humor 🙂 Jeg tænker at jeg vil forfatte et indlæg om det en dag, hvis jeg får lov af min mand. Kunne I tænke jer at høre historien?

 

5. Jeg er kommet i tanke om noget slik jeg virkelig heller ikke kan li’. Jellybeans. Føj for satan!

De sidder fast i tænderne. Hader det! Men de er virkelig pæne 🙂

 

6. Jeg kan ikke skide på et offentligt toilet. Min numse lukker bare i som en østers lige meget hvor meget jeg skal skide. Det kan godt være et problem. Lort. Det skrev jeg i øvrigt lidt om her 🙂

Ja, det er noget lort.

 

7. Jeg er på ingen måde overtroisk, og slår gerne paraplyer op indenfor, og går under stiger. Jeg spytter ikke omkring mig til højre og venstre, når jeg ser en sort kat gå over vejen, og slår næsten aldrig 7-9-13 under bordet. Ind til videre er det gået ok… Burde jeg være nervøs?

Den er god nok. Jeg er virkelig ikke overtroisk. Kan virkelig ikke se ideen i det. Er der nogle overtroiske læsere på linien?

 

8. Jeg har engang været med i den danske udgave af Miss badedragt. Ubehagelig oplevelse.

Jeg var 14 år og det var på ingen måde rart, at gå frem og tilbage i badedragt foran 5 dommere. Jeg kan ikke huske min placering, men jeg vandt ikke. Heldigvis! Vinderen skulle nemlig sejle rundt i en båd i Bellacentret med blomster og blitzlys og hele balladen. Det var heldigvis før internettets tid, så man finder altså ikke noget sjovt frem hvis man googler mig 🙂

 

9. Jeg har i mine unge dage været kæreste med Laus Højby AKA krumme. Og så fandt han ud af at han var til mænd. Nederen. Vælger ikke at tage det alt for personligt 🙂

Nej, jeg har sgudda ej. But I fucking wish. Altså da jeg var 11 år 🙂 Jeg var så forelsket i Krumme, og jeg hørte hans sange på repeat til batterierne i min ret store walkman døde gang på gang. Og jo, han er homoseksuel til dem der betvivlede dette. Ikke at der er noget i vejen med det, men af den grund var det sgu nok aldrig blevet til noget alligevel 🙂

 

10. Jeg troede indtil for et par år siden, at kylling var en pige. Hvorfor fanden troede jeg det? 🙂 Er det mon pga. af virkelig tynde ben?

Og så fandt jeg ud af at der inde i Kylling befinder sig en hashrygende mand af en brite. Med meget tynde ben 🙂

 

Hey, endnu engang tak fordi I havde lyst til at lege med 🙂 Elsker alle jeres gæt, både her, på fb, snappen og Instagram 🙂

God mandag aften og møs fra mig❤️

 

Og hey, hvis du ikke fik læst de andre facts om mig, så kan du læse med her og her 🙂


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

2 Mega lækre kommentarer

 • Maria

  JA! Jeg vil høre historien om dobbeltdaten 😀 Hvor har du mange pudsige øjeblikke at fortælle om, det er sjovt at følge med i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Maria. Det er virkelig en sjov historie, men min mand synes ikke jeg skal skrive den af hensyn til Ingolf og Sussie. Jeg måtte heller ikke lægge et billede ud af mig og Ingolf på Instagram dengang vi var på date med dem. Kan du forestille dig hvor svært det var for mig? Kh. grevinde Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Skal vi ikke lige snakke lidt om offentlige toiletter?