Nem hverdagsret: Cremet og spicy butternut squash suppe

Det er ved at være et stykke tid siden, jeg sidst har delt en nem hverdagsret med jer, og denne her har jeg faktisk haft i tankerne længe. I går lavede jeg den igen, og den er så lækker og super nem at lave. Og så har den virkelig den smukkeste farve.
Man justerer selvfølgelig bare, hvor spicy den skal være ud fra ens egen og ungernes smag. Mine drenge kan ikke li’, hvis den bliver for spicy, og jeg laver den derfor i en lidt mild udgave uden for meget chili.
-OPSKRIFT PÅ LÆKKER CREMET BUTTERNUT SQUASH SUPPE-
Du skal bruge:
– 1 butternut squash i tern (gerne med skrald)
– 4 gulerødder (grofthakket)
– 1 løg (grofthakket)
– 3 fed hvidløg (grofthakket)
– 1 skefuld revet ingefær
– 2 tsk. rød karrypasta
– Chiliflager efter behov eller en frisk fintsnittet chili
– 2 skefulde soya
– 1 skefuld fiskesovs
– Saften fra 1 lime
– 1 dåse kokosmælk
– 3 dl. god bouillon
– Salte Cashewnødder og koriander på toppen
Sådan gør du:
– Halvér squashen og fjern kernene.
– Skær alle grønthager ud i grove stykker og smid dem i en gryde sammen med resten af ingredienserne.
– Lad det simre i ca. en halv time
– Blend med en stavblender og smag til med yderligere chili, salt og lime
– Pynt med salte cashewnødder og koriander og servér evt. med en god skive brød.
BUM. Velbekomme 🙂

Husk at:
-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.
-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.
Ses vi?
Sikke en lækker efterårsret. Det skal jeg helt sikkert prøve!