9 gode TV-serier

Jeg har lige læst en god bog #2 Det rette sted

det rette sted, maggie o'farrell - voxtrup

 

Det er ved at være længe tid siden, jeg sidst har anmeldt en god bog her på domænet, men det er simpelthen fordi, jeg ikke har læst nogle bøger, der var værd at skrive om. Jeg har i løbet af de sidste par måneder begyndt på tre bøger jeg slet ikke har fået læst færdig, fordi de bare ikke var mig. Jeg har simpelthen været inde i et dårligt bog-flow, og sådan er det jo bare i ny og næ.

MEN, i sidste uge afsluttede jeg en bog, som i den grad fortjener noget omtale.

Det rette sted hedder bogen, og er skrevet af den irsk/skotske forfatter Maggie O’Farrell.

Fortællingen skifter mellem forskellige årtier, personer og destinationer på så fin en måde, og jeg slugte alle siderne råt.

Jeg elsker simpelthen bøger, der springer frem og tilbage i tid, og hvor forskellige historier om forskellige mennesker vikles ind i hinanden.

Bogen handler om en kvinden Claudette, som er en berømt amerikansk filmstjerne, der er gået under jorden. Livet som filmstjerne var simpelthen ikke et liv hun ønskede, og hun er derfor stukket af til Irland  og et faldefærdigt hus in the middle of nowhere. Her møder hun tilfældigt Daniel, en sprogforsker fra New York som rejser rundt med sin farfars aske.

De forelsker sig, får børn og lever det stille liv i ødemarken i Irland. Meeeeeen… så hører Daniel en velkendt stemme i radioen. En stemme som i over 20 år har ligget og spøgt. En stemme som tilhører en ung afdød pige. Han beslutter sig for at forfølge stemmen, for at finde ud af hvad der egentlig skete dengang for 20 år siden.

Vi hører om Claudettes og Daniels liv før de mødte hinanden og hvorfor de begge endte i Irland. Vi hører om deres børn, familie, og venner. Alt sammen fortalt på den fineste og mest dragende måde.

SÅ FIN fortælling om en kompleks familie og nogle omstændigheder, der trækker lange spor efter sig.

Bogen kan købes HER.

Og nu skal jeg i gang med denne her bog, som jeg har hørt så meget godt om. Den er lang, men den skulle være ret fantastisk, og jeg er klar! Har I læst den?

Pssst… Fik I læst den bog, jeg anbefalede i dette indlæg?

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

10 Mega lækre kommentarer

 • Jubii, elsker boganbefalinger. Jeg har netop færdig gjort en irsk bog igår, som også var rigtig god: Bag kulisserne, hedder den og er af Rosie Meaney (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej A. Uh, den lyder også god! Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Den må prøves! Er altid på udkig efter gode bøger, og denne her lyder lige som noget for mig. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den lyder super fed. Apropos at springe i tiden, har du læst ‘the time travellers wife’ ? Tror det er 10 år siden jeg læste den, men jeg synes virkelig den var god, får helt lyst til at læse den igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Et lille liv kan du godt glæde dig til. En smuk og rørende bog, som sættes sig i kroppen bagefter. God læselyst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Et lille liv kan du godt glæde dig til. En fantastisk smuk og rørende bog. Den sætter sig i kroppen bagefter. God læselyst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Tina. Dejligt at høre. Glæder mig så meget til at læse den. MEN fuck, hvor er den tung 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

9 gode TV-serier