Her hvor jeg sidder... #5

Kom så BØSSE…

… sagde ingen mor til sit 5 årige barn! Eller?

Der skete noget pinligt i dag.

Jeg er startet på et kursus, og har de sidste par dage været en smule rundforvirret og blød i knolden af enorme mængder ny viden. Det er cirka en million år siden, jeg sidst har siddet på skolebænken, men det er sgu fedt. Overraskende fedt.
Nå, men det var egentlig bare for at fortælle, at min hjerne er på overarbejde, og jeg derfor kommer til at vrøvle. Det gør jeg ret tit når jeg er træt. I ved, kommer til at sige tomat når jeg egentlig vil sige agurk og bytte om på ens børns navne. Ok, det sidste eksempel var dårligt, for det gør jeg sgu selv efter 10 timers søvn og et hoved fyldt med energi.

Nå, men i dag da jeg hentede Herman fra børnehave, og vi gik hjem sammen ad Østerbrogade, koksede mit ordvalg i den grad. Herman stoppede på et tidspunkt midt på fortorvet for at kigge på guderne-må-vide-hvad. En gren, en sten, en knækket flise? Jeg trak min cykel et par meter foran ham, og min intention var nok at sige “kom så Basse” eller “Kom så Bølle”. Det ville være helt normalt for mig at kalde ham det. I stedet hører jeg mig selv sige…

“Kom så BØSSE” 😳

Lige der midt på Østerbrogade kalder jeg på min 5 årige dreng ved at sige “Kom så bøsse” 🙈
For helvede Nana.

Den kunne ikke reddes. Prøvede efterfølgende at sige “basse, bølle, kom så basse, kom så bølle”, alt i mens jeg forsøgte at grave et hul, jeg kunne hoppe ned i. 🙂  ALLE der var i en radius af mindst 20 meter, har helt sikkert hørt en mor kalde sit barn bøsse. Godt der ikke er et øje på Østerbrogade kl. 16 en tirsdag. Ikke et øje 😬

pinlig-pinlig-mor

 

Og lad mig for en god ordens skyld lige sige, at jeg ikke på nogen måder er bøsseforskrækket eller bøssefjendsk, men kan vi lige blive enige om, at man ikke kalder sin 5 årige dreng for bøsse? 😂😂

Kan vi lige grine lidt af det sammen? 😆

vi-griner-bare-af-det

Ciao folkens 🙂

Hvis du har lyst til at læse en anden pinlig historie, så tjek denne her ud 🙂


OG HUSK NU…

At I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

 

20 Mega lækre kommentarer

 • Marie

  Hahaha jeg dør. Hold kæft det er sjovt! Græder af grin. Tak 👌🏻😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Marie. Hahahahaha, tak for den kommentar 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena

  For morsomt! Mine børn og min mand får nye navne næsten dagligt 🙂 Tusind tak for grinet – vi ses i morgen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Elena. Det er noget rod, hvis man gerne vil have dem til at lystre 🙂 Vi ses i morgen 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg spurgte en mørk mand, om han havde “jord i hovedet”?, i Brugsen, engang i 1995. Min mor blev stjernetosset af forlegenhed 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej A. Shit, den er straks værre. Så er det lige at man håber at den mørke mand har en god humor eller ikke taler dansk 🙂 Hvordan redder man lige den? Shit. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linr

  Den har jeg også prøvet… dog som pædagogmedhjælper i en vuggestue foran en del forældre… det var et temmelig akavet øjeblik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Line. Fuck, det er sjovt 🙂 Kan lige se det for mig 🙂 AWKAAAAAAARD… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Jeg melder mig også i rækken af mødre der har kaldt sit barn Bøsse! Jeg valgte så at gøre det foran hele svigerfamilien. AKAVET! 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Bettina. AWKWARD 🙂 Hahahaha…. og mega sjovt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Haha jeg har (heldigvis) ikke børn endnu, men kalder jævnligt min hund enten fisse eller bøsse. God kombi af bisse, bølle, fisen osv. Det bliver så nok ikke bedre når jeg får børn kan jeg høre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Sara. Hahahahaha, jeg dør af grin 🙂 Kom så lille fisse… ja kom så da… 🙂 Jeg har trods alt aldrig kaldt mine børn for fisse. ENDNU 🙂 Hahahaha, det er sjovt. Hvad er det for en hund du har?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg dør lidt! Det er fandme sjovt:):):)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Elisabeth. Ja, især bagefter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk. C

  😂😂😂
  Det har jeg også gjort!!! Noget ala “Ej altså bøsse”… fordi jeg ville sige bølle og så skiftede til basse i samme sekund. Godt han kun var 1,5 år… for så var det kun alle i gården, der hørte det!!! Arg!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Frk. C. Hahahahaha, håber alle i din gård har humor 🙂 Det er fandme sjovt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hahaaaa den har jeg også lavet! Kombi af bisse og bølle.. har også kaldt mit 4 årige afkom for fissegøj.. noget med fisenberg og bissegøj der koksede. Må nok bare holde mig til hans navn fremadrettet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Sarah. Fissegøj, hahahahaha, det er sjovt. Og du har ret. Man skal nok bare holde sig til deres navne 🙂 Især hvis man er træt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har gjort præcist det samme.
  For mit vedkommende var det en sammentrækning af bølle, og bisse i stedet for basse, og jeg har faktisk hørt om andre (stakkels) mødre, der har gjort præcis det samme, så jeg fristes til at sige, at det er heeeeelt normalt. Således kaldte jeg min ældste søn bøsse til en relativt stor familiejulefrokost, der inkluderede en familie vi ikke ser så ofte. For alt hvad jeg ved, så synes de stadigvæk jeg er lidt små-underlig…. 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Maude. Hahahahaha, det er fandme sjovt 🙂 Gad godt at ha’ været med til den familiejulefrokost 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Her hvor jeg sidder... #5