MØGSÆK

Nu skal dusken sgu på disken… Eller skal den?

behåring

Jeg er nok tilbøjelig til at fokusere lidt for meget på dilleren, og jeg synes ærlig talt, at vi burde snakke lidt om det kvindelige køn. Eller nærmere dusken. Måtten. Busken. Bæveren. Pudlen. Puben. For hvordan står det egentlig til på den front nu om dage?

Og lad mig lige stoppe op et kort sekund, så alle mine mange forældre plus svigerforældre har mulighed for at forlade bloggen. Tak.
Ok, godt så…

Altså, det var dusken jeg kom fra. For hvad fanden stiller vi lige op med den i disse hårforskrækkede tider?

Jeg var ung i 90’erne, og på det tidspunkt var det ikke ligefrem moderne at barbere eller vokse fitteletten. Måske højst bikinilinjen. Max.

Da jeg boede i USA i år 2000 havde jeg til gengæld en lidt for lang periode, hvor jeg gik ret meget i byen uden trusser. Ja, Welcome to Miami. Skørt og helt meningsløst. Det var sådan set ikke fordi jeg spredte ben i tide og utide, slet ikke. Alligevel tænkte jeg på et tidspunkt, at jeg vist hellere måtte få gjort noget ved dusken, og jeg købte derfor en klat voks og gav mig i kast med projekt “min fitte skal være glat som en babynumse”. Fuck! Største fejltagelse EVER.

Det et muligvis det dummeste projekt jeg NOGENSINDE har udsat mig selv for. Fuck fuck fuck. Endte med ufrivilligt at få vokset alt andet end min filét. Den var sådan set bare fyldt med størknet voks. Ligesom badekaret og vasken og resten af badeværelset. Pis. Sådan noget varm voks er sgu noget fanden har skabt. Shit noget lort.
Jeg opgav projektet og levede med behåringen (velfriseret og velstudset, bevares) og lovede mig selv, at jeg ALDRIG mere ville nærme mig varm voks igen. ALDRIG!

En del år senere var det ved at ende galt. Jeg havde booket tid til en ansigtsbehandling ved et af de der super lækre steder på Frederiksberg. Da jeg ankommer, bliver jeg budt velkommen, og får pænt at vide, at jeg gerne må gøre mig klar og tage tøjet af, og det gør jeg så. Altså jeg tager min jakke og sko af og lægger mig godt tilrette på briksen og lukker øjnene. klar til halvanden time in heaven med massage, masker, cremer osv. Da kosmetologen kommer ind, hører jeg lyden af hendes gummihandskers smælden og noget med “nå, skal vi få styr på dusken” og så åbner jeg øjnene og ser sgu nok lidt mærkelig ud i hovedet… Dusken? Ja, har du ikke bestilt tid til en Brazilian? Spørger den søde pige, og jeg tager mig straks til skridtet, mens jeg i et lidt klodset rullefald vælter ned af briksen. “Nej for fanden da! Der er sgu ikke nogen der skal nærme sig min tissekone med varm voks.” For satan da.

Et par år senere i Abu Dhabi, køber min venindes mand et “FULL Body vax” gavekort til os begge. Ikke at han går op i min behåring, men hans kone vil gerne vokses, og tør ikke alene. Det kan jeg godt forstå, og derfor indvilliger jeg mere eller mindre frivilligt i at tage med. Hvad gør man ikke for en god veninde? Jeg er ved at dø af skræk, men forsøger virkelig at tage mig sammen. Jeg har sgu for helvede født to børn uden nogen form for smertelindring, så nu må jeg lige komme ind i kampen. Der er trods alt gået 16 år siden min vagina sidst har været udsat for voks, og jeg håber inderlidt, at der er sket lidt fremskridt på den front, siden jeg selv gav mig i kast med projekt vax it yourself.

Jeg snakker længe med min mand om hvordan min dusk skal designes, og vi bliver sådan set enige om, at det er alt eller intet. Det der med at have en fartstribe, har vi begge svært ved at se fidusen i.
Ok, så vi ankommer altså til klinikken, og det er ikke umiddelbart et rart sted. Jeg lægger mig først på briksen og hun begynder at vokse mine ben. AV for satan i helvede det gør ondt. Fuck. Jeg laver de der åndedrætsøvelser jeg flittigt brugte, da jeg fødte begge drenge og det hjælper en smule. Så kommer turen til armhulerne og det er et endnu større smertehelvede. Det skal senere hen vise sig, at hun har fjernet meget mere end blot hår. Crap! Hun har simpelthen fjernet både hud og hår. Fucking amatør! Heldigvis hører Fitten åbenbart IKKE under en FULL Body vax og selvom det sgudda er en kæmpe løgn, er jeg trods alt ret taknemmelig over at min fitte ikke fik en tur af denne fuldstændig vanvittige dame og hendes vax. Det var sgu nok endt med en permanent fisse-skade på aller værste vis. Fuck.

Nå, men som I nok kan forstå, har jeg aldrig haft held med at komme af med min bæverdusk, og nu vil jeg lige spørge jer. Ladies and gentlemen. Skal man i en alder af snart 36, mor til to unger og lykkeligt gift, slå op i banen eller give den en over nakken og få vokset måtten?

Med andre ord. Skal jeg lade dusk være dusk og bare tilpasse den årstiden eller skal jeg komme ind i kampen og smække svesken på briksen og sige hjerteligt velkommen til den varme voks?

Jeg vil høre alle jeres erfaringer og gode råd! Jeg vil høre om man skal gå efter en speciel teknik, voks eller design. Jeg vil høre hvor tit den skal på briksen og hvor stort et smertehelvede det er. Er der nogle af jer der har erfaringer med laser? Og hvad er moderne når det kommer til fitte-design år 2016? Alle råd modtages med kyshånd og pikslag.

Hit me!

Jeg er jo faktisk ved at være frisk på, at der skal ske noget nyt, og jeg tør godt. Tror jeg.

Og hey, hvis jeg kaster mig ud i projekt “Ny fisselet anno 2016”, så lover jeg, at give et fyldigt referat til de nysgerrige og til dem der måske også overvejer samme sindssyge puddel-projekt.

Møs fra dusken og tak fordi du læste med. TAK ❤️

Og hey, apropos briks, fik du så læst om dengang jeg slog en ufrivillig fis eller om dengang min søn gjorde? Nå ik. Jamen så er det jo heldigt, at jeg lige har linket til de to indlæg  🙂


I kan følge mig på facebook, bloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

 

45 Mega lækre kommentarer

 • Eikke

  hmmm kan se det er noget siden den sidste skrev, men… Jeg synes du bare skulle se at få fjernet dusken, du vil blive så glad for det, at du aldrig vil få dusk igen… Jeg har selv været glat de sidste 20 år, ja lige siden jeg begyndte at få hår på. De første gange man får den Waxet gør det lidt av !. Men efter 2-3 gange er der kun små dun tilbage, og så er det ligesom at få ordnet benene. Får den selv ordnet 4-5 gange om året, når den er ved at være ”for dunet”. Da jeg mødte min nuværende kæreste for 5 år siden, havde han også en ordentlig manke dernede, som han måtte smide før han fik lov at komme i kanen med mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvad endte du med at gøre? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Emilie. Hahahaha… Hey, tak fordi du spørger til min dusk. Hahahaha… 🙂 ja, hvad endte det med? Jeg kan sige så meget, at jeg er tilbage ved udgangspunktet. Fuck! Hvorfor skal det være så besværligt? Vil så gerne gå en sommer i møde uden en bæver i bikinien.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Haha 😀 Så er der vel kun en ting at gøre? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Haha 😀 Lyder som om at bæveren skal aflives 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hvis man absolut skal springe ud i det, så er sugaring virkelig at anbefale! Det er bare mere skånsomt!
  Og måske allervigtigst, så brænder man sig ikke på sugaring. For jo, der gør skide ondt at blive brændt dernede!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lise. Ja, det har jeg hørt godt om før, men det er jo stadig hver 3 uge man skal på briksen ikke? Av… Tak for tip 🙂 Kh. dusken

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Pedersen

  Hey! Jeg tillader mig lige at komme med en efterlysning. Håber det er ok. Jeg er journalist på Ekstra Bladet. Jeg sidder med et projekt, hvor vi vil hylde kvindekroppen – og vi har især fokus på kønsbehåring. Der er så mange meninger om, hvor meget eller hvor lidt hår kvinder bør have. Vores budskab er: Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert.
  I den forbindelse søger vi kvinder, der har mod på at lade sig fotografere nøgen af en af vores fotografer og lave et interview (med mig) om deres forhold til kroppen, kønsidealer og behåring. Vi har allerede en række kvinder, og mangler en eneste. For at have hele spektret med – og alle aldersgrupper – søger vi en yngre kvinde, der har en fyldig dusk. Med yngre mener jeg i 20’erne eller 30’erne eller start 40’erne. Jeg ved ikke, om I kender nogen – eller selv har lyst til st høre mere om projektet? Skriv gerne på mepe@eb.dk /mange hilsener Mette Pedersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Mette. Tak for din forespørgsel 🙂 Jeg ligger ikke selv inde med en fyldig dusk, men jeg har delt din efterlysning på min facebook 🙂 Håber du finder en modig kvinde med en fyldig dusk. God aften. Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hihihi jeg glæder mig til din beretning fra briksen! Måske lidt live Snapchat også? Altså ikke fra området under behandling! Men måske bare af ansigtsudtrykkene? 😂😂 Og ja, jeg valgte altså lige et fake navn i kajak-kommentaren, for selvom man med tiden bliver ret afslappet med fællesbadet (når man selvfølgelig lige har fået overstået elevatorblikket på folk, man skulle da være et skarn), så orker jeg ikke rigtigt hvis nogen derhenne pludseligt ved alt for meget om mine kønsbehåringsovervejelser 😂 Tak for SKØØØØN blog og Snapchat!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hov, der var du igen Sara 🙂 Tak for de søde ord 🙂 Jeg nyder virkelig både at blogge og snappe, så tak fordi du kigger med 🙂 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hihihi jeg glæder mig til din beretning fra briksen! Måske lidt live Snapchat også? Altså ikke fra området under behandling! Men måske bare af ansigtsudtrykkene? 😂😂 Og ja, jeg valgte altså lige et fake navn i kajak-kommentaren, for selvom man med tiden bliver ret afslappet med fællesbadet (når man selvfølgelig lige har fået overstået elevatorblikket på folk, man skulle da være et skarn), så orker jeg ikke rigtigt hvis nogen derhenne pludseligt ved alt for meget om mine kønsbehåringsovervejelser 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Sara eller noget 🙂 Hahahahaha, det er sjovt. Jeg lover at tage snappen med hvis jeg nogensinde tager mig sammen. Jeg må sige, at jeg har fået virkelig mange kommentarer, som ikke rigtigt får mig vildt meget lyst til at smide fitten på briksen 🙂 Av av av av av… Og hey, det er sejt at gå til kajak. Eller hedder det det? Gå til kajak? Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Men hvordan trimmer i den? Er lige ved at bevæge mig til glatbarberet, til hvad der helst skulle være en – veltrimmet – lille dusk, men nu vokser den jo, og det ender altid med at jeg panikker lidt, barberer hele hårpragten af, og starter forfra. 😉 Klipper man med en saks? Har i en fisse-trimmer? What to do?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Hov – FRA glatbarberet. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Line. Hahahahaha… Jeg studser min fitte med kam og saks, men en fisse-trimmer kunne da være lækkert. Jeg kunne selvfølgelig låne min mands hår-trimmer, men tænker umiddelbart, at han ikke gider at ha’ fissehår i hans maskine :-):-) Held og lykke med dusken 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Altså, skal det være alt eller intet? Jeg var teenager i slut 90’erne/start 00’erne, hvor det i den grad var pornostriben, der var på mode. Og jo, den bliver ofte skæv! Især hvis man som mig ikke har vildt tyk måtte. Nu er jeg gået over til et look, der (håber jeg) passer sig bedre for en 33-årig kvinde, der er mor til sit første barn: glat der hvor det tæller, og trimmet hår i den synlige trekant når man står op. Giver det mening? Synes både jeg er glat for min kæreste og samtidig ikke for lillepigeglat, når jeg står i fællesbadet efter kajak… Men har ikke prøvet voks, da jeg heller ikke tør…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Sara. Hahahaha, åh… den der pornostribe 🙂 Eller landingsbanen, som vi kaldte den 🙂 Jeg gør ligesom dig. Glat hvor det tæller og ellers trimmet. Det fungerer fint, men en eller anden dag skal jeg ha’ fitten på disken. Bare for at prøve det helt glatte look 🙂 Tak for din kommentar 🙂 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er blevet vokset adskillige gange nu, og det er en brasiliansk, jeg har fået. Man vænner sig til smerten, når man har oplevet det hos en dygtig kosmetolog. Jeg kan hjerteligt og varmt anbefale Eys, som ligger på Nybrogade i København. Begge kvinder hedder Pernille og har al den tålmodighed i verden, der skal til. Man må jo yde før man kan nyde 😉 held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anna. 1000 tak for kommentar og anbefaling af voksdamer 🙂 Det er guld værd med sådan en anbefaling, så ens fitte ikke ender i de forkerte hænder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nu må jeg snart få læst den blog her ordentligt igennem😂😂😂

  Jeg fatter ikke det med at være hårløs, fir fanden man ligner jo en pige i syvende?!

  Har prøvet voks før, men er færdig med det stads. Fuck det gør nas!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Maria. Ja, man går jo fra at have en kusse til en tissekone. Det er sgu lidt voldsomt. Er stadig meget i tvivl… Har bare lyst til at der skal ske lidt på duskefronten, men måske er det alligevel for voldsomt at lave en Britney Spears på den?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg har prøvet brazillian én gang, og fuck hvor gør det ondt!!! Jeg gennemførte, men kun på grund af mange pauser, en tålmodig vokser og helt urimeligt mange bandeord slynget ud i luften. Var heldigvis i et lukket rum, så ingen kunne høre mig skrige – håber jeg da 😉
  Det var sidste sommer, og resultatet blev ikke vildt godt (jeg ved ikke, om det var fordi, det var første gang). Jeg svor i hvert fald aldrig at gøre det igen, men nu har jeg faktisk alligevel lyst til at gøre det igen. Lige indtil første ryk fra det varme voks-helvede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Cathine. Av av av av av av… Det lyder så grusomt! Nok en af grundende til, at jeg ikke kan tage mig sammen. Jeg går og overvejer laser. Kan ikke overskue at skulle udsætte min krop for tortur hver 4 uge. Fuck. 1000 tak for din beretning, og held og lykke hvis du smider din fitte på briksen igen 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej igen. Kunne ikk lige svare på dit svar😂
  Altså jeg sys jo stadig det gør ondt. Men det er bare så nemt ikk at skulle tænke på at skulle barbere sig og sådan👍🏼
  http://faceit-beauty.dk – vælg Michelle. Hun er sindssygt dygtig og ret tålmodig!😂
  Har overvejet laser men det kræver vist at ens hår er helt sorte og det er mine ikk😂
  Du må lige skrive, hvis du tager derhen. Håber du sys om det. Er i hvert fald meget glad for stedet og især Michelle👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   TAK Emilie 🙂 🙂 Jeg giver en update hvis jeg nogensinde får mod nok til at få dusken på disken 🙂 Det kræver uanede mængder af mod. fuck. Jeg har heller ikke sorte hår, så måske må jeg droppe tanken om laser, pis. God søndag aften og 1000 tak for anbefalingen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Haha endnu et dejligt og skørt indlæg! Er vild med det😊
  Jeg er blevet vokset i syv år vist og elsker det. Når det altså er overstået😂 Den første gang jeg skulle vokses tog det en time fordi jeg skulle have så mange pauser😂😂
  Men i stedet for normal voks, så prøv sugaring. Klart bedre for huden og gør ikk ligeså ondt (har prøvet begge dele👍🏼)
  Sig til hvis jeg skal anbefale et sted på Frederiksberg. Har gået der lige siden jeg startede😊
  Det gode ved voks er, at man får færre og færre hår, det hjælper lidt på smerten og så tager det jo heldigvis ikk normalt flere timer👍🏼😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Emilie 🙂 Hahahahaha, en hel time i smertehelvede, av av av 🙂 7 ÅR siger du? Ja, så må din fitte i den grad være rutineret 🙂 Sugaring er et HELT nyt ord for mig, men det skal jeg da klart undersøge. Og anbefalinger til et godt sted på Frb. ville jeg blive glad for. TAK <3 Har du overvejet laser? Tak for din søde kommentar og god solskinsdag til dig og din glatte fisselet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Rosa

  Jeg kan virkelig anbefale Veets produkter til bikinilinjen! Det gør slet ikke ondt, er nemt i badet og føles rart og rent. Men altså jeg har altid været til (trimmet!) fartstribe, fordi jeg synes glatbarberet ligner en lille piges tissekone – men sådan er vi jo så forskellige.

  Det lyder underligt, men den vigtigste grund for mig er, at jeg føler mig mere sexet, klar og langt mere følsom dernede, når jeg er glattere end med full-on hippie-krøl dernede. Min kæreste siger også, at min øgede selvtillid og sexlyst efter barbering er grunden til, at han elsker det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Juiie Rosa. Det giver rigtig god mening. Det kunne da være, jeg skulle hoppe ud i en Veet til en start. Jeg er heldigvis udstyret med en ret tynd måtte, så den er nem at håndtere og rette til. Jeg vil give dig ret i, at der er lidt lillepige tissekone over en fuldvokset hunkat, men bliver fartstriben ikke tit skæv? En fitte på afveje, kan jeg simpelthen ikke magte 🙂 Tak for din kommentar og gode råd <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathja

  😂😂😂😂 jeg må sige, at det er et punkt jeg har rimlig meget erfaring på.😁 Blød mis er altid godt..
  Tror jeg startede i en alder af ca. 20år (ca. 14år siden🙈) og ja af en mand, i hans fritid, og ikke minst i hans “skur”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Kathja. Jeg bliver simpelthen nødt til at se den næste gang vi ses! Har du egentlig overvejet laser? Fik du seriøst vokset fitten af en mand i et skur? Du er en modig kvinde Kathja 🙂 🙂 Fnis

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg elsker at blive vokset. Altså ikke selve voksbehandlingen- den er der vel ingen der kan li! Men resultatet så lækkert! Men ok den barske sandhed- det gør jo så pisse ondt! Første gang drog jeg heldigvis til Kina i 6 dage lige efter missen havde været under sadistisk behandling. Kina blev min redning. Min lille mis var såååå øm i 3 dage, men blød…. For så slet ikke at nævne måsen. Man får så dejlig “blød” mås!
  I hele min voks karriere har jeg oplevet en del. Ikke to vokser ens. Man skal bruge en god spray efterfølgende der renser! Og sørg for damen kan sit shit! Forrig jul lignede det jeg havde et lille skævt juletræ på min tissekone- det var ikke mir ønske!

  Men prøv det; det er en oplevelse i sig selv😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Cathrine. Gud ja… måsen havde jeg slet ikke tænkt på. Den er jo med i købet 🙂 OPTUR! Jeg må virkelig give det en chance. Hahahahahaha, hvor er det sjovt, at du har haft en vaske ægte julefisse. Fik din mand så et kort hvor der stod “gaven ligger under træet”? Fnis 🙂 Tak for din kommentar og god weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Først, tak for det største grin længe😉 Derudoverhar jeg aldrig nærmet mig voks! Og af den simple årsag, at den keg endelig havde muligheden sagde den kvinde som skulle gøre det, at det var svært når man var rødhåret og det derfor skulle være rimelig langt. Og der havde jeg ikke tålmodigheden til.
  Jeg trimmer mest, men kan også finde på at tage alt! Og forventer også at manden gør det. Vi er sammen på. 10. År.
  Karina 29(shit faktisk 30)🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Selv tak Karina 🙂 Elsker at folk griner på bekostning af min fittelet-behåring 🙂 Seriøst… Er der forskel på at være en gingergirl og en blondine? Crazy shit 🙂 Min mand skulle fandme ikke nærme sig min vagina med en skraber, fuck… det ville ende i et blodbad!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej igen Karina. Tiøren faldt lige…ahhhh, ok… Det er ikke din mand der ordner dig, men sig selv? Altså, du forventer også, at han trimmer lemmet? Det forventer jeg i den grad også at min mand gør 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Hehe. Ja det har været lidt morsomt, men lige på det punkt, har manden ikke noget at gøre dernede. Hellere ikke da jeg var gravid og intet kunne se for maven.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hahahahahahaha… 🙂 Helt enig Karina 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tak for latterkramper!👌🏼
  Jeg går ind for den (delvist) glatte bane, men egentlig kun fordi jeg føler mig uhygiejnisk med en kæmpe vildgroet dusk, hvor alverdens tissekone skekreter, menstruationsblod og fissesved bare hænger i hårene. Føler mig ren og indbydende til min kæreste (på 10. år)
  Jeg forventer også han passer dusken! ☝🏼️
  /Maria, 25 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Fissesved ER faktisk en af de værste ting. Heldigvis er min puddel rimelig korthåret og skal blot skal studses lidt for at div. safter ikke hænger i 🙂 Tænk at jeg rent faktisk lige skrev det 🙂 Ordner du selv din dusk, eller kommer den på disken? Ok, tænk at jeg rent faktisk lige spurgte om det… Fnis 🙂 Tak for din kommentar Maria 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  I en alder af 42 skete det i dag kl. 11 for mit vedkommende. End ikke 4 timers tatovering kan lukke munden på mig. Det gjorde brazillian! Det lille sted føltes som en hel fodboldbane, hun skulle igennem efter første ritch og jeg ville væk! Men efterfølgende er det en virkelig blød tissekone og jeg gør det igen! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hahahahaha… det er sjovt Mia 🙂 Eller… det lyder faktisk slet ikke sjovt. Men hey, tillykke med dine nye fitte. Blev den mon fejret? Fnis.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johnny

   Må jeg som mand give et besyv med?
   Har virkeligt nødt at læse denne tråd😅 Jeg er selv stor fan af brasiliansk voksning, og har fået det gjort regelmæssigt i godt 4 år. Det er en konge fornemmelse at være 100% glat. Synes altså ikke at smerten er noget at tale om, men måske det kan have noget at gøre med forseelse på mænds og kvinders anatomi😊😉 Jeg kan kun sige – prøv det!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MØGSÆK